2015 Jerez: Raikkonen’in SF15-T ile İlk Testinden Görüntüler

https://www.youtube.com/watch?v=lUeJXgSn_Us


Yorumlar

“2015 Jerez: Raikkonen’in SF15-T ile İlk Testinden Görüntüler” için 9 yanıt

  1. nerde eskiden vites düşürürken ki bomba patlama sesleri şimdi normal araba vites düşüşünden farkı yok

  2. çok fzla link paylaştığınızda sistem spam olarak algılıyor. onaylanmadan yayınlanmıyor.

    1. olabilir ama dün çok fazla link foto vs paylaştım sıkınt olmadı aksine bugün hiç link vs paylaşmadım ama yorumlar takılmış sorun şimdi çözüldü inşallah siteden uzak durur 😀

    2. Abdullah istenmeyen bölüme atılan yorumlar normal yorumlar link paylaşımı yok hiç birinde.Baya bir arkadaşların yorumları o bölüme gitmiş ki Allah’tan @kimilanso sayesinde hepsini çıkarttım o bölümden.

  3. Site’nin hostunda bir problem olabilir. Sağlayıcı firma 404 hatası veriyordu. İstenilen kaynak bu serverda bulunamadı diyordu. Çok fazla resim yüklemekten de kaynaklanabilir, resim uzantılarında veya videolarda oluşan virüslerden de kaynaklanabilir. Dün yapılan yorumlarda bazı kişilerin yorumları da kendi kendine silinmiş benimki gibi. Zenmate eklentisi galiba Londra lokasyonunu kullanırken çok fazla istek gönderiyor. Site Ddos için kendini güvene alıyor. O yüzden yorumlar çıkmamış olabilir.

  4. bugün sitede bir gariplik var yorumlar geç çıkıyor sabahtan beri yaptığım yorumlar çıkmamış bir çoğu bazıları geç de olsa çıkmış az önce de siteye girilmiyordu bile şu anda yavaş da olsa düzeldi ….

    1. Yorumlarınız sistem tarafından istenmeyen bölüme atılmış nedenini anlamış değilim şuan. Keza bazı arkadaşların yorumlar da o bölüme gitmiş ama halletim sanırım sorunu yinede bakarım arada.

      1. tamam teşekkürler.

  5. ferrari gümbür gümbür geliyor aracın sesi bile değişmiş (iyi yönde) gerisini ayrılan alonso düşünsün

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir