Massa FW37 ile İlk Testinden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Williams’tan Felipe Massa, 2015 Williams FW37 ile ilk testinden memnun ayrıldığını söyledi.

Massa sabah bölümünün büyük kısmını garajda geçirmesine karşın gün içerinde 71 tur atarak seansı 4. sırada noktalamıştı.

FW37 ile ilk testini değerlendiren Brezilyalı pilot “Yeni araç ile ilk günümden memnunum. Geçen yılki FW36 ile karşılaştırdığımızda ileriye doğru bir adım attığımızı söyleyebilirim.”

“Bu iyi bir başlangıç, araçta iyi bir duygu vardı. Bazı alanlarda daha şimdiden geçen yılki araca göre daha iyi güçlü olduğunu hissettim”

“Şuanda motor ile olması gerektiği gibi çalışmadık. Şuana kadar bu ana odak noktamız bu değildi.”

“Araç genel olarak geçen yıla oranla daha istikrarlı. Sürüş geçen yıla oranla daha kolay. Şasideki, istikrar, hız ve herşey daha iyi”

“Frenlerde herhangi bir sorun yok. Virajlardaki istikrar iyi. Çekişte aracı kullanmak biraz daha kolay ve iyi. Diğer araçlar ile henüz karşılaştırmadık ama son hızımızda gelişim kaydedebiliriz”

“Geçen yılın sonundaki araca göre daha iyi hissediyorum. Bugün iyi hissetmek gerçekten önemliydi. Sadee ben değil, dün ve pazar günü Valtteri de benzer düşünüyordu. Bu durumu daha kolay hale getiriyor”

“Temel ayarlardan memnunum. İlk izlenimler aracın dengesinin oldukça olumlu olduğu yönünde. Sabah zeminin ıslak olması nedeniyle biraz zaman kaybettik, ama yarın Barcelona’ya hazır olabilmek için büyük bir mesafe katetmeyi planlıyoruz” dedi.


Yorumlar

“Massa FW37 ile İlk Testinden Memnun Ayrıldı” için 3 yanıt

  1. toro rossoda memnunmuş

  2. williams memnun lotus memnun mercedes memnun ferrari emmnun red bull memnun sauber memnun herkes memnun klasik her yıl testlerde herkesin memnun olup melbörnde patlamaları gibi

  3. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    İngiliz pilot kısmında yanlışlık olmuş. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir