Massa Brezilya'ya Uçuyor – İlk Görüntüsü!

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü Felipe Massa, Macaristan’ın AEK Hastanesi’nde tedavisini görmesinin ardından hastaneden ayrıldı ve Brezilya için yolculuğa çıktı.

AEK Hastanesi’nde 9 gün kalan Massa, ambulans ile Budapeşte Havalimanı’na götürüldü ve oradan özel uçak ile Brezilya seyahati başladı.

Massa’ya hamile olan eşi Rafaela ve doktoru Dino Altmann eşlik ettiler.

Massa, kazanın ardından ilk röportajını bugün ilerleyen saatlerde verecek.


Yorumlar

  1. yüzündeki izleri estetik deri ile kapatıyorlar artık. normal görünüşüne birebir dönecektir. endişeniz olmasın. yeterki bir an önce iyileşsin.

  2. yüzünün sol tarafı baya hasar almış umarım çok fazla iz kalmaz

  3. Bu halde Massa'nın Valencia'da yarışması imkansız. Schumacher'in istemesiyle bir alakası yok kaldı ki Schumacher'e teklif edildi yarışması. Schucher hayır deseydi yine Massa yarışamaz başka alternatif ararlardı. Sanki Massa dönmek istiyor da Schumacher'in yarışmak istemesinden dolayı Valencia'da yarışamayacakmış gibi izlnim doğmuş. Başındaki çatlağın üç hafta gibi kısa bir sürede kaynaması mümkün değil.

  4. Massa Baya Ciddi Bir Ameliyat Geçirmiş

  5. bu sezon unutun massayı ferra ve f1 schumınn donusuyle muthıs populerte artması yasadı schumıyı bu sezon bırakmaz ferrari

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    arkadaşlar alnı nasılda iz bırakmıs bu halde yarıstırırlarmı acaba yaralı halde motogp de bile yarısanlar oluyor f1 de bu olurmu acaba 1 yarısdan sonra massa geri gelir mi alnında izi var orayı koruması lazım kaskı taktıgı zaman oraya zarar verebilri diye dusunuyorum ayra dahah tamamen iyileşmemiş gorunuse bakıcak olursak baya derin vurmus gecmıs olsun

  7. bence schumi yarışmayı istemese massayı valensia'da görebilirdik

  8. Bence en kötü ihtimal valenciayı kaçırır…

  9. Ahmet DEMİR avatarı

    Massa iyileşiyor ancak bu habere aldanmayalım.ADam ölümden döndü.Hayati tehlikeyi atlatmış ancak yarışması 1 seneyi bulur diye düşünüyorum.En önemlisi yaşaması.Biz Shumi ile devam ederiz.

  10. gozu de tamamen iyilesmemis gibi. tamamen iyilesmesi en azindan bu sezon icin mumkun degil. bu sezon yarisamayacak sanirim. buyuk ihtimalle.

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bir kere daha geçmiş olsun. kaşı fena açılmış kaza günü belli olmuyordu fazla dikiş var gözündeki şişlikte bir an önce iyileşir umarım.

  12. bence iyileşti haberlerine çok aldanmamak lazım. şu şekilde; iyileşiyor ancak o anki durumuna göre. henüz demekki okadar fazla yürüyecek kadar iyileşmedi ve sanırım sarsılmaması gerekiyor

  13. neden ambulans ve sedyeyle

  14. süper bir heber hadi hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir