Honda Testlerdeki Performanstan Memnun

yazar:

kategori:

Honda Motor Sporları Şefi Yasuhisa Arai Jerez testlerinde ortaya koydukları gelişimden memnun olduklarını söylüyor.

McLaren’de Jenson Button bugün öğleden önce yakıt kaynaklı ateşleme sorunu yaşamadan önce 35 tur tamamladı ve takım böylece toplamda 79 tura ulaşmış oldu.

Arai, “Testlerin ilk dört gününe bakarsak, aracı bu noktaya getirebildiğimiz e pistte çalıştığını görebildiğimiz için hem memnunum hem de rahatlamış durumdayım. Yeni bir araç ve yeni bir güç ünitesi. Bu nedenle hem Sakura hem de Woking’tekiler için zorlu bir görev oldu. Elbette sorunlar olabileceğini tahmin ediyorduk. Sonuçta bu bir test. Ama karşılaştığımız zorluklar beklediğimizin biraz ötesindeydi ve bu nedenle istediğimiz kadar tur atamadık.”

“Yine de Fernando ve Jenson’ın geri bildirimleri olumlu oldu ve bize çok önemli bilgiler verdi. Şu anda inanılmaz olumlu bir hava var. Barselona’da yeniden pistte olacağız ve oradaki testlerde daha gülü olacağız”. diyor.

 


Yorumlar

“Honda Testlerdeki Performanstan Memnun” için 14 yanıt

  1. http://www1.skysports.com/f1/news/22058/9695979/ferrari-and-mclarens-new-cars-go-in-search-of-downforce-after-2014-woes

    mclaren ve ferrarinin 2014’te yaşadığı sorunları ve bu seneki yaklaşımlarını incelemişler.

  2. geçen seneki test şampiyonları nasıl bir sezon geçirdi bazıları hariç

    790 tur atan araç yarış içinde sezon boyu 790 dan fazla yol verip kenardan usul usul gitmek zorunda kaldı bunları seyrettik hep beraber.

    öyle testlerde bitseydi herşeyy

  3. biri 79 tur diğeri 790

  4. mclaren hakkında konuşulanlar en iyi arka paket onlarda ama bu çıkan sorunların da o dar paketten olduğu söyleniyor ve sorunları çözemezlerse paketi değiştireceklerini konuşuyorlarmış valla çok merak ettim mclatrenin perforansını bir redbull kadar başarlı bir şasi mi acaba keşke görebilseydik … artık barcelonada bakacağız …

  5. Arkadaş McLaren konusunda McLaren taraftarından çok ferrari tararftarı var futbol forumuna çevirdiniz burayı sürekli birileri ile kavga etmenin saçma sapan yorumlar atmanın derdindesiniz. Sezon başında hepiniz buraya doluyorsunuz ama yarışlar başlayınca hepiniz kayboluyorsunuz.
    —-
    Ron Dennis ve Honda zaten tamamen performansa odaklandıklarını belirtmişlerdi dayanıklılık 2. plandı. Dayanıklılık sorunlarını Jerez’de çözmüş olmaları güzel, Catalunya da iyi turlar atacağımıza inancım tam.

  6. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    oldu ozaman biz kalkalım.

    1. Çagırdık mı ki kalkıyorsun Test şampiyonu.

      1. Didem yorumun cuk oturmuş (Y)

        1. 😀 olsun okadar

      2. SCUDERlA FERRARI avatarı
        SCUDERlA FERRARI

        Sinirler gerilmiş relax biraz didem hanım.

  7. Sen yıllardır bu motor için çalış, diğer takımlar gibi dikkatini başka yönlere verme ihtiyacında yok elinde Mercedes motoru var sonuna kadar inceleyeceğin ve hala motoru daha doğru düzgün yürütemiyorsunuz. Dinamoda bu motora test yapmıyormusunuz arkadaş bu sorunları orda giderin. Bu sene Honda motoru yarış tamamlayabilirse iyi birşey…

    1. emin ol mercedes incelettirmiştir motoru. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir