Spa, Schumi Haberi ile Dakikada Bir Bilet Satıyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in favori yarışı Belçika GP organizatörleri, 7 şampiyonun dönüşünden en büyük faydayı sağlayan isimler arasında yer alıyorlar.

Önümüzdeki Valencia yarışı ile spora dönecek olan Schumacher’in bir hafta sonra da Spa Francorchamps’ta yapılacak Belçika GP’ye de katılması bekleniyor.

Schumacher ilk yarışına Spa’da çıktı ve bir sene sonra ilk galibiyetini aynı yarışta kazandı. Schumacher burada 6 yarış daha kazandı.

Organizatörler Michael Schumacher haberinin çıkması ile daha şimdiden 35 bin bilet sattıklarını açıkladılar.

Bir sözcü ise yaptığı açıklamada, Schumacher’in döneceğini açıklamasının ardından dakikada bir bilet sattıklarını söyledi.

Geçtiğimiz sene Spa’daki yarışta pazar günü 50 bin seyirci vardı. Bu sene izleyici sayısının 70 bin olması bekleniyor.


Yorumlar

  1. Mehmet Akif Şimşek arkadas iyi guzel soyluyorsun da peki bende sana ve senin gibi dusenen kisilere soruyorum eger gercekten f1 seyrediyorsaniz nerenzile seyrediyorsunuz f1 anlamadim bu kiskanclik niye yasayan efsane mc laren yerine ferraride diyemi

  2. slm arkadaslar herkese mrb lar
    bu muttis haber yaw yasayan efsane geri donuyor vay be bakalim pacalari tutusan takim lara ve suruculer ne yapacaklar efsaneye karsi bekleyip gorecegiz yolun acik olsun yasayan efsane schumi

  3. Mehmet Akif Şimşek avatarı
    Mehmet Akif Şimşek

    inan 1000 değil 1 kişi bile artmazdı 😀 schumi kim yaw diyen adamlar war 😀

  4. Türkiyede böyle bir şey olsaydın acaba 1000 kişi artarmıydı sayı 😛

  5. samet demirel avatarı
    samet demirel

    Bakalım burası Kimininde en sevdiği pist

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schuminin belcikada yarışacagını duymak çok sevindirici bir haber umarım sezon sonuna kadar yarışır.

  7. Michael Schumacher ile Kimi Raikkonen'i Eau Rogue'de görmek muhteşem olacak..İki pilotunda en sevdiği pistlerden birisi heyecan hat safhada olacaktır..İnşallah Schumi'yi Belçika'da görürüz..Saygılar.

  8. rearhorse arkadaşım tespitin doğru ortada bir paradoks var,ilerki yarışlarda Şumi iyi bir performans gösterirse ve Massayada doktorlar yarışabilir raporu verip Massa dönmek isterse o zaman paradoks dahada ilginç bir hal alabilir ve büyüyebilir,ama Ferrari doktorlarlada konuşarak böyle bir durumda orta bir hal bulmaya çalışacaktır bence.Bunlar sadece benim varsayımlarım tabi,gerçekleşebilirde gerçekleşmeyebilirde…

  9. kesinlikle benimde favori pistim ama ben iki ferrari pilotuda kendi mabetlerinde yarışacak umarım duble gelir ama kiminin önde olmasını tercih ederim

  10. tam paradoks dedikleri şey bu olsa gerek. birilerinin çektiği acıdan sonra gelişen olaylar başka birilerinin sevinç kaynağı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir