Magnussen Seçeneklerini Değerlendiriyor

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, 2015 yılı için elindeki mevcut seçenekleri analiz ettiğini söyledi.

Magnusen rüya gibi başladığı 2014 sezonunda, sezon ilerledikçe takım arkadaşı Button’ın gerisinde kalmıştı.

Alonso’nun takıma katılmasıyla birlikte takımın üçüncü pilotluğunu getirilen Danimarkalı pilot, 2015 yılında farklı şeyler yapabileceğini söylüyor.

“Geçen yılki Avustralya GP’sini hatırladıkça kendimle gurur duyuyorum. İlk yarışımda podyuma çıkmıştım. Harikaydı. Ancak bunu düşünmeyi kısa süre içerisinde bırakıp hemen bir sonraki yarışın hazırlıklarına odaklandım”

“Avustralya’dan sonra zor bir sezon geçirdik. Melbourne’de podyuma çıkmıştım ve sezonun geri kalanında da aynısı çizgiyi devam ettirmek istiyorum. Ancak bu mümkün değildi. Buna karşılık sezonun sonuna doğru gerçekten iyi bir ilerleme kaydettik”

“Şahsen iyi bir ilk sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Formula 1 pilot üzerinde ciddi bir baskı yaratan ve yüksek beklentilerin olduğu kompleks bir dünya. Bu durum hem sürücü hem de insan olarak gerçekten zor. Gelecekte bu deneyimin işime yarayacağımdan eminim”

“Tabi ki pilot olarak koltuğu kaybettim. Bu durum çok üzücüydü. Ancak yeniden savaşmaya hazırım ve yeniden bir adım atmak isiyorum. İşin aslına bakarsak çifte dünya şampiyonu bir pilota yerimi verdim. Bunu yapmak istemiyor olsam bile hala çok gencim ve önümde yıllar var.”

“Kariyerimdeki çeşitli seçenekleri analiz ediyorum. Şuan için en iyi seçeneğim ne bilmiyorum. Belki IndyCar olabilir. Bu bir seçenek. Ama diğer seçeneklerden sadece birisi. Henüz bir karar vermedim” dedi.

Marussia’nın gride dönmesi halinda Rus takım adına yarışacağı iddialarını değerlendiren Danimarkalı pilot “Herşey mümkün. Farklı seçenekleri analiz edip doğru kararı vermeliyiz. Marussia ile görüştüm mü? Bu sadece bir söylenti. Durum son zamanlarda biraz değişti. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Fakat onlarla hiç görüşmedim” dedi.


Yorumlar

“Magnussen Seçeneklerini Değerlendiriyor” için 2 yanıt

  1. Button’ın emekli olmasından sonra elbet koltuga oturacaktır.

    1. OtonomAktor avatarı

      Bende bunu istiyorum bu çocukta yetenek var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir