Kubica Renault'ya Geri Dönebilir mi?

yazar:

kategori:

BMW Sauber’in sezon sonunda Formula 1’den ayrılacağını açıklaması ve Nelson Piquet’nin Renault’dan uzaklaştırılmasının ardından Polonyalı pilot Robert Kubica ile Renault’nun birbirlerine çok uzak olmadıkları söylentileri başladı. Fernando Alonso ve Robert Kubica arasındaki iyi ilişki ve Kubica’nın F1 aracına ilk Renault ile oturması da bu iddiaları güçlendiriyor.

Kubica F1 kariyerine 2005’te kazandığı Renault World Serisinin ardından takımla test yapma hakkını elde ederek başlamıştı. 2006 yılında Polonyalı pilot BMW Sauber’le anlaştı ve ağustos ayında Jacques Villeneuve’in yerine geçerek yarış koltuğunu kapmıştı.

İtalyan Autosprint dergisi de Robert Kubica’nın 2010’da başladığı yere dönebileceğini ya da McLaren’e gidebileceğini iddia etti.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    kubica nın ferrari veya mclaren e gideceğini sanmıyorum.bmw seneye olmayacak ve renault a gelme ihtimali bence de yüksek..eğer seneye alonso giderse,kubica orada 1.pilot olur,rahat eder.eger gitmezse seneye çok iyi bir ikili olurlar.

  2. salih yildiz avatarı

    Ulaşın dediği olsa mükemmel olurdu. Hadi bakalım inşallah zaten Şu anda BMW nin durumu ortada Kubica yı bağlayan birşey yok tabi sözleşmesi ne şekilde onu bilemem gerçi sözleşme şartları paraya dayalı ise Kubicayla karşılıklı anlaşmak herhalde BMW ye de yarar. Zira sezon sonuna kadar para vermezler hiç olmazsa.

  3. ulaş bilir avatarı

    valenciada kubicayı görürseniz şaşmayın :))))))))

  4. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Alonso gider kubica gelir 🙁

  5. arkadaşlar benim tahminlerime göre sene sonunda alonso ferrariye gidecek olmasından dolayı kubica renaulta gelecek.bu senede piquetin yerine muhtemelen sene sonuna kadar romain yarışabilir. önümüzdeki sene renaultta kubica ve romain ikilisini görebiliriz.

  6. Kubica'nın 2006 yılı ilk podyumu gerçekten mükemmeldi. Monza da. Kubica Renault'ta iyi işler başarabilir.

  7. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    neden McLaren ?

  8. allahım rüya iklim bulusuyomu yoksa alonso kubica kac senedır solemsmdr kubica renaultta kalsaydı keske dıe offf be dehset olur:D

  9. ben renault a gelmesini isterim neden olmasın ki kubica kaliteli bir pilot geçen sene en az hata yapan pilotlar arasındaydıı

  10. McLaren'e gelmesini istemem.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir