Williams, Montoya'yı Aramış

yazar:

kategori:

Juan Pablo Montoya, bu hafta özel bir telefon görüşmesi yaptığını söyledi.

Kariyerini Amerika’da sürdüren Montoya, geçtiğimiz günlerde Pocono’da yapılan yarışta 2. olarak NASCAR’daki en iyi oval sonucunu tekrar etmişti.

Kolombiyalı sürücü, Formula 1’e 2001’de Williams takımı ile girmiş ve 2004 sonuna kadar takımda yarışmıştı.

Twitter’daki hesabına yazan Montoya “Frank Williams bu sabah merhaba demek için beni aradı.” dedi ve Formula 1’deki en iyi günlerinin Williams’ta geçtiğini işaret etti.

Montoya “Onunla tekrar konuşmak çok özeldi. O çok iyi birisi ancak…  ben F1’e geri dönmüyorum.” diyerek çıkabilecek spekülasyonlara şimdiden noktayı koymuş oldu.


Yorumlar

  1. davut candan avatarı

    neden bu hos olmayan ikili diyalogları siteye taşıyorsunuz anlayamadım bu kanalların magazin anlayısına dönmüş nezaket içerisindeki diyalogları paylaşsak harika olur heralde

  2. Net dönmüyorum sözü çok iyi olmuş. Basın gereksiz derecede uzatıyor sonra böyle şeyleri. Hiç bir şey yokken boş haberlerin çıkmaması lazım. Ayrıca tercihi sevindiri F1 adına, yeteri kadar bir birine dalan pilot var zaten.
    Ayrıca yarıştığı seri bir çoklarına göre F1 'den daha zevkli zaten.
    Tartışmak iyidir ama yorumlarla bir birinizi kırmayın değmez…

  3. Valla arkadaşım dediğim gibi bilmeden konuşmayın herkesin yaşı hakkında. Fatih Küskü'yü Facebook'un TRF1 Fan sayfasında, fotoğrafını görünce benden büyüktür dedim, seni bilemem Burakçım… Ayrıca "senin algılama sorunun var" dediğinde, hakaret edip yaşça büyük olsan bile küçük duruma düşüyorsun. Bakarsan bu yorumlarda ne Fatih Küskü'ye ne sana hakaret etmişliğim var. İlk önce ne yapman, nasıl davranman gerektiğini öğrenmelisin, abi veya kardeş tavsiyesi olsun sana bu.

    Ve boşuna yazıyorsunuz ve yazıyorum. Ben sizin Maontoya hakkındaki düşüncelerinizi değiştiremem, siz benim Montoya'nın çirkef bir pilot olduğu hakkındaki düşüncelerimi değiştiremezsiniz. Bence bırakalım artık tartışmayı. Sonucu değiştirmeyecek bu: Montoya, ne olursa olsun eski bir F1 pilotu ve şampiyon değil…

  4. Burak Soylu avatarı

    belli ki çok küçüksün.. bazı şeleri hala algılayamıyosun.. neyse sen böle devam et.. senin montoya hakkında iyi düşünüp düşünmemen pek ilgilendirmio zaten.. konuşmalarından sora bu kanıya vardım 😀

  5. Tam bilmeden konuşma diyorsun da yaşıma girmişsin, nereden bilyorsun yaşımın el vermediğini.Ha sende küçüğümdür büyük olasılıkla orası doğrudur. Ama madem tam bilmeden konuşma diyorsun bana, o zaman ne zaman F1 izlemeye başladığımı, gerçekte hangi pilotu tuttuğumu, hangi takımla uzun zamandır bağım olduğumu, 2003 Fransa GPsini "ya boşver Mangy Cours'u yamuk yumuk pist zaten eğlenceli olmaz" diyerek izlemediğimi ve büyük olasılıkla o yarışın yaz aylarından birine denk geldiğini bilmelisin.

    Alonso olayına gelelim. Alonso'ya sattı diyecek kalitede bir adam değilmişim, vay vay… Kalite bu mu? Bana birşeyi tam bilmeden konuşma diyene bak. Ayrıca Alonso da ayrılmadan önce takımla baya tartışma içindeydi, yanlızım falan diye demeçleri vardı. McLarendaki sonu aynen Montoya gibi ayrılmak oldu, yani McLaren ellerinde patladı bu 2 pilotun. Zaten Hakkinen'den sonra anca Lewis tam uyabildi McLaren felsefesine, Kimi baya çabalamıştı.

    Ayrıca Montoya çirkeftir. Senin desteklemene rağmen, yanlız küfür değil işte takım arkadaşlarına girme, vıdıvıd yapma konusunda uzmandır kendisi. Vıdıvıd yapan çok pilot olmasına rağmen (Webber sever, Alonso çok konuşur) benim aklıma Montoya gelir hemen. Her türlü çirkefliği de yapmıştır kariyerinde, aman dönmesin zaten. Nascar ona göre bir yarış serisi, vur kır parçala…

  6. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ben seniedepli adaplı bir insan gordugum için birşeyler paylasmaya ve hiçbir şeyden haberin olmadan yorum yapmamanı tavsiye etmek adına bişiler yazmıstım ama görüyorum ki çok yanılmışım,eğer sen bu adam için çirkef diyebiliyorsan gercekten seni takdir ediyorum,yahuu adam yaşanan çirkeflikler yüzünden f1 den ayrıldı ve geri de donmuyor bu kadar istege ragmen ama senin ettigin laflara bak,gercektne dünya görüşün çok sınırlı biriymişsin..
    yukarda bahsetiğin küfür vb olayları telsizde etmeyen bir tane pilot gosterebilir misin bana ya da kendisine yanlış bir hareket yapıldıgında orta parmagını gostermeyen birini? sen sadece montoya nın yaptıklarını göyüyorsan yine helal olsun diyorum ve boş konuşmaya devam etmeni diliyorum,ve suna da eminim;yok alonso mclarene gidince de eleştiredim ıvır zıvır cümlelerini de çok populist buldum,100 de 1500 eminim ki ''satıcı'' diye bir şey söylememişsindir çünkü bunu soyleyebilecek kalitede birine benzemiyorsun,yine tekrarlıyorum hem de 2 gidiş arasında uçurum kadar fark var,buna ragmen montoya ya ettiğin lafa bak..ayrıca kafana göre dalga filan gecmeye calıstıgın o cumleye de acıklık getireyim,heralde youtube den filan çok video izliyosun sen yaşın filan elvermedigi için ve spa 2002 de kimi ye ettiği kufurlerden bahsediyorsun,evet orda o harekete maruz kalan herkes aynı tepkiyi gösterirdi hatta ben daha fazlasını yapardım,sen çok iyi aile çocugusun galiba bu kelimelre fazla takılmışsın..ayrıca o sözde hızlı dedigin turlar gercekten de huzlıydı,yine yaşın kurtarmıyorsa soliyeyim,2002 yılında yani boş depoyla sıralama turunu cıkılan ve gercek anlamda hızlı olan pilotun ve aracın sorgulandıgı son yıl da bu begenmedigin adamın 6 tane pol u var..
    bir de kabadayı gibi, ne derseniz deyin ben burdayım gibi bir cümle etmişsin yazında,sana şunu söliyim 3 gramlık video bilginle tanımadıgın insanlara iddalı acıklamalar yapma,yazdıklarından zaten hiçbirşeyden haberin olmadıgı ve muhakeme yeteneginin 0 oldugu belli ama ısrarla bunu da kabul etmiyorsun..
    bundan sonra da ne yazarsan yaz seni muhatap alıp yazı yazdıgıma bile pişman oldum çünkü..

  7. Takım arkadaşlarına çarpan bir pilot asil olamaz. Canı sıkılınca takımına küfür eden, en ufak bir olayda tartışma çıkaran bir pilot asil olamaz. Hatta sıralama turlarında sözde hızlı turu engellendiği zaman herkese küfür sallayan bir pilot asil olamaz.

    Sizin asalet duygunuz buysa öyle devam edin. Montoya gibi çirkef pilotları destekleyin. F1'de boşuna yarışmış pilotları…

    Siz burada detay açıklamak adına yazılar yazdığınız sürece ben de buradayım. Dediğim gibi basın "eski"yi geçin, vıdı vıt yapın susmam.

  8. Burak Soylu avatarı

    bak şimdi vega_nitro kardeş.. Montoya öle asil bi adam ki 2003 senesinde şampiyonluğa giderken bile Ralf Schumacher le aynı statüde olmayı kabul etmiş ve onla yarışmaktan çekinmediğini sölemiştir.. BMW-Williams'ta hiçbir zaman herşey sadece Montoya'nın isteklerine göre olmamıştır.. öle 2005 ve 2006 da reno da olduu gibi fisico ya söleyin yol versin.. biraz yavaşlasın gibisinden muhabbetler hiç olmamıştır.. ama sen Fransa'da olanları bilmiosun hiçbir zaman da bilmiosun.. barrichello'yu hiçbir zaman sevmedim çünkü her zaman kağıt üzerinde 2.pilot olmamasıan rağmen pist üzerinde 2.pilot muamelesi görüo biraz sesini çıkarınca tepki geldiğini görüp geri adım atıosa ve sana göre asillik buysa zaten senin gözünde Montoya ve onun gibi düşünenlerin asil gözükmesini istemem. McLaren yıllarında ise Montoya Williams'taki gibi herşeyin eşit olucağını düşünerek gitti ve şampiyonluğu orda kazanacağını düşündü.. emin ol işler williams'taki gibi yürüseydi bugün f1'de raikkonen çok daha farklı yerlerde olabilirdi. ama herşey raikkonen'in üzerine kuruldu.. 2005 senesi boyunca montoya aracın arka kısmının yeterince yol tutmadıını söledi durdu ama hiçbi mühendis tabir yerindeyse montoya'yı sallamadı.. montoya böle bi takımda 3 galibiyet aldı pole ler aldı ve 2005 senesi sonunda kazanabilceği yarışlarda da aynı asil fisico gibi takım arkadaşına yol verdi ve rai kazandı.. işte sizin f1'niz bu.. biraz daha detay isterseniz her zaman burda açıklamaya çalışırız..

  9. Arşivlerde (daha önceki haberler-Alonso'nun McLaren'a geçmesi, diğer olayları, hataları, ayrıca McLarenciyim ve kendi takımımı da sapına kadar eleştiririm. Hamilton, Kovalainen, taktikler)görmüşsündür Alonso'yu eleştirdiğimi. Görmediysen bilemem. Madem mesajlarıma yorumlarıma dikkat ettiysen, haberin varsa…

    Ayrıca gelelim Montoya'ya. Çok asil bir adam ki Ralf Schumacher'i takım arkadaşını bile bile start'ta yok etsin. Montoya için yine Williams'ı "sattı" kelimesini kullanacağım. Ne olursa olsun pit ekibi ile anlaşmazlık veya benzeri, anında McLaren'la anlaşma yapması bence "etik" değil. Sana göre "etik" olur ve bu "satış" olmaz…

    Barichello garip garip durumlara maruz kalır (Montoya bunun çeyreğini yaşasa tüm takımı küfür yağmuruna tutardı) yine de uzun süre takımında tutunur yerine bir adam gelinceye kadar. Montoya uyumlu olamadı, çok "asil" ya.

  10. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    alonso yu karalamak filan değil amacım asla ,ama eğer haskzı yere bu adam için yazı yazıyorsan benim de söylebilecegim şeyler cıkıyor ortaya,ki asagıda da bahsettigim gibi montoyanın cok gecerli bir sebebi hata sebepleri vardı,o konuda yorum yapmadıgını göre demek olanlardan haberin yok,ve benim de demek istedigim sey,haberi,n olmayan şeyler hakkında insanlara ''satıcı'' vesaire gibi damgalar vurmaman..

    ayrıca da tamam ''alonsoyu da eleştirecegim tabii''Demişsin de ben herhangi bir yerde böyle bir yazını görmedim,ben soyledikten sonra solemenin bir anlamı yok,montoya satıcı ise alonso için söyleyecek söz bulamıyorum sahsen ben..
    adamdaki asalete bak,gittigi gunden bu yana kac takım istedi onu ama geri gelmiyor bu da bir değer gostergesi..kör ölür badem gözlü olur hesabı,her nesye mesaj anlasılmıstır umarım vega-nitro kardesim..

  11. Ayrıca yorumlarımı beğenmiyorsanız eksiyi basarsınız, bu kadar basit…

  12. Cevabım şu olacak: Evet Alonso favori pilotumdur. Renault'u satmıştır orası da doğrudur. Hatta McLaren anlaşması yapıldığı günlerde arkadaşım bana haber verdiğinde "ne alaka, alonso ve mclaren" demiştim. Yani Montoya'yı eleştiriyorsam Alonso'yu da eleştireceğim. Öyle saçmalık olmaz tabi…

    Alonso ne kadar McLaren'la felsefe uyum sorunu yaşamışsa da Montoya aynısını yaşamıştır.

  13. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sevgili vega_nitro türlü baslıklarda yanlış ve eksik bir sürü tespitini görüyorum ama montoya ile ilgili birşey oldugu için cevap yazasım geldi kusuruma bakmazsan..
    sezon ortasında sattı gitti demişsin de,neye göre bunu söyledigini biraz acabilir misin?
    sattı gitti dediğin sezonda eger FİA nın baltamaları olmasaydı o veya kimi sampiyon olacaktı..
    ayrıca o kararı verdigi yarıs 2003 fransa gp si,orada neler olduguna dair bir bilgin ya da fikrin var mı,yarıs esnasında montoyaya yapılan haksızlıktan ve telsizde gecen kufurlu konusmaalrdan haberda mısın,umarım haberin vardır,çunku eger bilmiyorsan,buna bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak denir,tıptı sevgili ugur mumcu nun tespitinde oldugu gibi de ulkemizde boylelerinden oldukca fazla var..
    bir de neye göre montoya mclarene göre degilmiş onu da çözemedim,sadece sonuca bakarak yorum yapmak ne kadar dogru? bence mclarende hiç de basarısız degildi,sakatlanması vesaire konularda evet profesyonelce hareket etmedi ama yarıstıgı bircok yarısta aracın hakkını verdi,3 galibiyet aldı,3 kere de 1. lige giderken yarısdısı kaldı,ama insanların aklında ne hikmetse sadece kimi nin motor sorunları kalmıs o yıla dair,bu da ilginc..
    ve son bir söz de şu sekilde olsun;
    eger sen bu adam için sattı gitti diyorsan,sevgili alonso için ne diyeceksin(bildigim kadarıyla favori pilotun)? ki arada fark var,montoya yapılan buyuk bir haksızlık varken bunu yaptı ya alonso neden 1 yıl onceden mclarenle anlastı takımla hiçbir sorunu yokken bütün hersey onun ustune oynanıyorken?
    merak ediyorum bunlara bir cevabın olabilecek mi?ve bundna sonra biraz daha dusunerek yazı yazacak mısın?

  14. Williams'ı satmayacaktın arkadaşım sen. Sezon ortasında McLaren ile anlaşman kariyerinin en saçma kararıydı. Halbuki McLaren kendisine daha uygun pilot da bulabilirdi yani.

  15. alla.. super olurdu ya gelse. schumi gibi zamansiz gitti. olmusler gibi oldu bu bitaz ama 🙂

  16. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    ah şu twitter yok mu:)

  17. montoyayı ben cok sevıyodm gıdısıne uzuldum keske gerı donse

  18. Rosberg'in takımdan ayrılıcagından şüphe mi? duymuş ki montoya'yı aramış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir