Williams "Sabah Yataktan Kazanmak İçin Kalkıyoruz"

yazar:

kategori:

Frank Williams, bu sene gösterdikleri gelişimden etkilendiğini ancak yarış kazanmak için daha fazla gelişeceklerini söyledi.

Williams “Takım çok iyi iş çıkardı. Takım geliştikçe gelişti ve aracın teknik gelişimini izlemek memnun edici.”

“Hedef öne daha da yaklaşmak böylece kazanma şansımız olabilir. Bu yüzden sabah yataktan kalkıyoruz.” dedi.

Williams ayrıca Nico Rosberg’in takıma katkısına da övgülerde bulundu ve diğer takımların Rosberg’i istemesinin kendileri için iyi bir durum olduğunu söyledi.

Williams “Bir bakıma bu harika bir haber oluyor çünkü çok iyi bir pilota sahip olduğumuzu gösteriyor. Ancak kesinlikle onu tutmak istiyoruz. Yine de bir çok insanın onu istemesi güzel.”

“Gittikçe iyiye gidiyor ve ne yağmak istediğini gerçekten biliyor. Asla araç yüzünden kaybettiğini ima etmiyor ve antrenmanların çoğunda direkt olarak gelişimi sürdürüyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Bilgi amaçlı söylüyorum 2001 kanada gp sinde pist görevlileri ralfe taparcasına hareketler yapmıştı ayrıca williams kendini gerçekten ne sanıyor anlamıyorum gelecek sene onları nerde göreceğimizi biliyorum ben

  2. elif çivici avatarı

    istikrar sorunları vardı ama şu sıralar istikrarlı gidiyorlar..rosberg seneye gidecek ve rosberg ayarında bir pilot da şu an için hülkenberg gibi gözüküyor..nakajima da gelişiyor ama hala 0 puanda ve bariz bir şekilde rosberg den geride..bu gidişle toyota nın da bir hatrı kalmayacak gönderecekler..

  3. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Otomobilde gösterdikleri gelişim iyi fakat Ferrari ve Mclaren ve Redbull'u zor geçerler bence.

  4. San Marino 2001 yılı benim dediğim… Ralf yarışı bitirir. İlk virajı geçer, devamında Ralf'a tapan gözetmenlerle karşılaşır. Sanırım ilk birinciliği de bu kendisinin.

  5. vega nitro o dediğin kanada olmalı :))

  6. williams yillar sonra hiz olarak kendine geldi ama sadece bir pilotla puan toplayabiliyor.

  7. Ralf Schumacher'in San Marino'da Williams ile 1. olduğu zaman pist görevlilerinin arabaya taptığını hatırlıyorum ben.

    Williams o günlere dönme isteğinde…

  8. Remzi Ersoy avatarı

    senna olayından sonra williams bu sene gerçekten toparlanmış gözüküyo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir