Horner, Mclaren, Ferrari ve Williams'tan Endişeli

yazar:

kategori:

Red Bull Racing Patronu Christian Horner, şampiyonada ilk 2 sırada yer alan ve 10 yarışın dokuzunu kazanan Brawn GP ve takımı Red Bull, sezonun geri kalanında daha fazla mücadele ile yüzleşecekler.

Lewis Hamilton, son yarış Macaristan’da kazanmış ve busezon Red Bull pilotları ve Jenson Button dışında kazanabilen tek isim olmuştu.

Horner, sezonun gri kalanında Williams, Ferrari ve Mclaren’in önemli rol oynayacaklarını düşünüyor.

Horner “Ortalığa daha fazla arama karışmış oldu. Artık diğerleri de olduğu için hafta sonu 2 atlı bir yarış olmayacak.”

Mclaren Macaristan’da büyük adım attı ve sezonun geri kalanında etkili olacaklarını düşünüyorum. Williams ve Ferrari de güçlü görünüyor.”

“Kazanamadığımız yarışlarda Mark’ın Macaristan’da aldığı üçüncülük gibi mümkün olan en yüksek puanları almayı garantilemeliyiz.” dedi.

Horner, sezonun geri kalanında gösterecekleri gelişim ile Brawn GP ile aradaki farkı kapatabilecekleri konusumda iyimser.

Horner “Geride hâlâ gücümüz var. Yaz tatili biraz uygunsuz oldu ancak bu hak edilmiş bir tatil ve tüm çalışanlar şarz olmuş bir şekilde gelip Valencia’da zorlayacaklar.”

“Daha bir çok güncelleme fikrimiz var. Her yarış araca bir şeyler katmaya çalışacağız. Ardından şampiyona çözülecek.” dedi.

Horner ayrıca son yarışta Brawn’ın zorlanması karşısında şaşırdığını belirtti.

Horner “Hungaroring teorik olarak Brawn’ın güçlü olması gerektiği bir pistti bu yüzden onlardan güçlü bir şov bekliyorduk.”

“Melbourne’den sonra en yakın pozisyona girdik ancak hâlâ gidilecek uzun yol var. Momentumu devam ettirip farkı daha fazla kapatmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Endişelenmeye devam edin, Schumide gelince işiniz daha zorlaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir