Hamilton, Alonso Etkisini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, eski takım arkadaşı Alonso’nun 2008’de Renault’a etkisini önemsemiyor.

İspanyol pilotun Hamilton ve Dennis ile sorunlar yaşamasının ardından McLaren’den ayrılıp 2005 ve 2006 şampiyonluklar kazandığı Renault’a geri dönmüştü.

Ama Alonso’nun tamamiyle kuru geçen test günü sonunda zirvede olmasının ardından Hamilton, eski takım arkadaşının Fransız takımın performansını şimdiden geliştirdiği konusunda şüphe duyuyor.

Hamilton: "Renault, kendi başına gelişim gösterebilecek güçlü bir takım. Özellikle de iki pilotu birlikte çalışırsa. "

Hamilton ayrıca, Alonso’nun yokluğunda McLaren’in araç geliştirmede sıkıntı yaşayacağı görüşlerine de karşı çıktı.

Hamilton: "Geçen sene gibi aynı olacak. Aracın gelişimi için Heikkive ben sorumluyuz ve bizim için bu bir sorun olmayacak"


Yorumlar

  1. ne güzel işte demekki karşılıklı gülüoz

  2. Bmw Fer mi karaktersiz o zmn sen karaktersiz kelimesinin anlamini bilmiosun kusura bakma arkadasim cok bise de solemiorum sana hele de bana karakterli lewis ya da ne biliim baskasi dersen pes derim bi de bi arkadas kuyruk acisi demis sen fazlasiyla cekiosun galiba o acii bilsen ferin cekmediini tam tersine gayet normal we motive olduunu gorurdun kisacasi ferin aleyhine konusan herkese sadece sunu soluorum fernando kendini tum dunyaya 2 kere kanitladi sizin onyargilariniz da ona engel olamazdi biz olduumuz surece de olamicak siz bunu gorseiz de gormeseniz de gozunuzu acp bu sporu izlesenizde at gozluuyle izlemee dewam etseniz de pehhhhh,bazi yorumlara inanin sadece guluorum !!!! ….

  3. karakter falan hikaye.herkes biliyo ferninin daha iyi pilot oldugunu.bizi kişiliği ilgilendirmesin bir yere kadar tabi.pilotaja bakın.eldeki imkanlara bakın.hamilton ın arkasında ron dede fernando ise yalnızdı.bu sene hersey dahada iyi belli olur.neyse ii geceler.

  4. ya bırakın artık şu alonsoyu ya gitmiş takımınızdan bitmişş. keşke herkes ne olursa olsun yapmış olduğu katkılar ve de kazandığı yarışlar için teşekkür edebilseydi alonsoya bir tane mclarenci çıkıp ne olursa olsun bunu söleseydi ne kaybederdi?? alonso ne olursa olsun veda ederken teşekkürlerini sunmuştu.sonuçta bu bi spor ve herkes hata yapabilir… insanlara kin duymaktan daha kötü bişi yok.umarım herkes yerinde mutlu olur.

  5. hey alllahım ya cümleye bak kuyruk acısıymış! alonsonun kuyruk acısı neden olsun pardon ama?? lewis onu geçip şampiyonmu oldu alla alla biz başka bişi izledik demekki ilginçç:))ha bide şu wr maccacılar anca işte böle adamın karakterine laf sölerler başka sölicekleri bşi yokki zaten!!ısıtıp ısıtıp aynı şeyi sölerler şampiyon yapamadı herhalde sizi son yarışta sizinde kininiz burdan geliyo ay şimdi siz dersiniz ondn gelicek şamp istemiyoruz die sezon başında alo maccaya geçerken onu SÜPER YETENEK die ilan eden kişilerde belli şimdi böle dönerler işte lewisi kahraman yaparlarr çok komikk yaa:P

  6. NothingToSay avatarı

    Nedir bu çocukla alıp veremediğiniz yaw..adam ağzını açsa üzerine çullanıyorsunuz..ne büyük kuyruk acısıymış meğer..evet,hamilton hep hazıra konuyor..gp2 deki şampiyonluğunda da dennis rakiplerine para ödedi ellam kullam yaptı hamiltonu zirveye taşıdı..hatta,bi söylentiye göre,Hamilton aslında çatak kaşık kullanamayacak derecede yeteneksiz biri,ama, mclaren teknoloji merkezinde geliştirilen ve beynine monte edilen elektronik bi çip sayesinde araba sürebiliyor..Alonsoya gelince, o hem mühendis,hem pilot hem de dünyanın en karakterli insanı..geçen sene mclkaren onu sırf arabalarını geliştirsin diye aldı..bilgilerini alıp kullandılar sonra takımdan kovdular:)))))))))siz, renonun teknik şefinin geçen sene için " 2006 daki şampiyona için son güne dek çalıştık ve 2007 aracımızın çalışmalarına çok geç başlayabildik,ayrıca bridgestona uyum sağlama sorunu yaşadık,dolayısıyla 2007 de kötü bir performans gösterdik" demesine bakmayın,uyduruyor o teknik sorumlu,olayın aslı, Alonso gidince reno kanadı kırık kaldı,alonsozuz kalan mühendisler iyi araba yapamadılar:))))))))))) tövbe allahım yaa

  7. mika_hakkinen avatarı
    mika_hakkinen

    buraya yazıyorum.Şu sezon bir başlasında şu alonsoyu görcem ben ozaman.Mclaren bu sene renoyu çok rahat geçer.bunuda 96 dan beri izlediğim her yönüyle takip ettiğim gözlerime dayanarak söylüyorum.
    bu takımdan kimler geldi kimler geçti.
    McLaren takımı2 kişiyi arar senna ve mika'dır.Bu bu kadar basittir.

    senna & mika

  8. team_spirit kardeş objektif olduğun için kutlarım alonso karektersiz biri ama pilotaj bakımından iyi geçen sezon takıma demediğini bırakmadı şimdi onları tekrar övmeye başladı buda onun karekterinin göstergesi.

  9. massathebest avatarı

    hamilton ne demiş de böyle kızıyorsunuz anlamadım. adam bu yıl takımı geliştirme konusunda heikki ve ben görevliyiz ve geçen seneyi aratmayacağız demiş. ne var bunda? ağzını açmasın mı?

  10. team_spirit avatarı

    ya siz hala alonsonun karakterini mi tartışıosunuz o çoktan o mükemmel,harika,olağanüstü karakterini ispatladı(bkz:2006da renault'da yarışırken takımına demediğini bırakmamıştı ayrıca ayrıldıktan sonrada bir sürü saçma şey söyledi)neyse pilotaja laf yok ama karakter koca bi 0 konuşuosunuz

  11. ay aman sen alonsonun adını ağzına anmada bşka bişi istemiyoruz biz!!! bizden uzak ron babana yakın ol.ha bu arada gayette güzel yalan sölüoo adım gibi eminimki kesinlikle önemsemiyodur canım nie önemsesinki.:P

  12. ya bırak ya allahaşkına çaylağın ne olduğunu anlatma bana.alonsonun yaptığı hataları bnde biliorum merak etme ama bu o şekilde muamele görmesini grektirmiodu.madem pilotunuz çaylaktı ne die alonsoyu alıp adamla oynadınız gitti dennis alonsola yarışıoruz dedi bunları sölemezssiniz ama dimi??objektifliğede bakın..ha bide şu war insanın birini kıskanması için onun o kişiden daha ii olmması gerekir o önce TEK BAŞINA şampiyonlukları alsın,zorluklarla mücadele etsinde sora gelsin.ağlamayıda,alonso starta geçince ardından geçip medyaya ağlamayı bıraksında sora gelsin,alonsoya saygı duyuyorum diyip gidip ronla adamın üstüne oyunlar oynamayı bıraksında sora gelsin.bakalım bu sene heikkiye neler yapıcak merakla bekliyoruz filmin dewamını…

  13. hakan arkadaşım biraz daha gerçekci düşünsene. geçen sene ağlayan alonsoydu yok bana ilgi göstermiyorlar hamiltonu destekliyorlar diye. acizliğini medya önünde de gösterdi. alonso hamiltonun bu kadar iyi olmasını beklemiyordu baktıki pabuç pahalı takıma saldırmaya başladı ve takımını sattı casusuluk davasunda bu onun ne kadar karektersiz olduğunu gösteriyor. shumide zor günler geçirdi ferraride böyle şeyler yaptımı? hayır çünkü onda efsane ruhu vardı alonsoda ise kıskanç bir ruh var. bu arada hamiltonu kıskanmayın lütfen holigan gibi davranmayın OBJEKTİF olunnnnnn

  14. F1 arkadaşım,alonsoyu sen ne sandın allah aşkına ya?Bide Nelson geçerseymiş,daha neler.kim kimi geçtide sizler alonsoyu bu kadar küçümsüyorsunuz?allahım yarrabim ya.2 sene schumacher yenmış,en genç çifte dünya şampiyonu,ve pistlerin şuanda en iyi en komple pilotundan bahsediyoruz şuan(yaşıda daha 26).Bilerek konuşalım,boş degil.Elbet alonsoyuda birgün birisi çıkar yener,ama 3-5 sene sonra belki :))

  15. Hamilton bazı şeyleri önemsemeyerek şampiyonluğu kaybetti.

  16. iyi bir yıl geçirirse olacaktı yanlış anlaşılmasın….

  17. lewis öyle olursa kimde alıp başını giderse aloda başlar bana iyi araç vermiyorlar diye ağlamaya…yapmadığı şeymi yooooo bide nelson iyi bir geçirirse renodaki şenliğe bak sen….

  18. hadi cnm hadii ya artık bu çocuk nefretinide saklamıyo ha:) hiç bişi gçen seneki gibi olmıcak sevgilii TORPİİLLİİ ÇAYLAK! karşında çifte dünya şampiyonu warr aynı zamanda yeni dünya şampiyonu kimi war senin için affallama dönemleri başlıyo allah sana kolaylık wersin senden bu sene başka bi vukuat ve mızmızlık beklioruz:)bakalım bu sene kurtarıcılarınla neler yapıcaksın e tabi tek başına savaşmak her zaman daha zordur! sen alonsoyu dert etme lewisçim nolcakki gör bak nolcak aman eve gidip ağlayıp sora patronuna şikayet edip alınn bu adamı pistlerden die ağlamada:P

  19. hamii korktunmu oğlum sakin oll!! görcez bakalım seni etkileyip etkilemediğini sölemesi kolay ne dicek çıkıp kameraya aa çok korkuuyorummu dicek.araç geliştirme olayıda muamma tabi.mclaren/lewis senin nası objektif olduğunda belli.daha komik olma istersen ya lewisin ne olduğunu biliyoruz arkasındaki desteği ve hazıra konmalarını.ewet doğru çaylak alonoyu geçti haklısın puan durumuna bak bii puanlar eşit olunca geçmişmi oluyo arkadaşım?? ha matematiğin öle sölüosa o bşka tabii ron dedeyle anca 2.oldular işte.şimdii alonso kurtuldu başarılı olmasını herkes beklio ama şu ii bilinsinki ister şampiyon olmasın ister 3.olsun farketmez o takımdan kurtuldu ya en önemlisi buydu şimdi en azından hakettiğii ve şampiyon olduğu yerde 2005 ve 2006.2008 neden olmasın?biz hep arkasındayız.

  20. objektif olalım.o 2005-2006 senesinde şampiyon oldular ama.her iki daldada onlar kupayı kaldırdılar dimi.

  21. mclaren//lewis kusura bakma ama taraflı yorum yapıyorsun.Pistte geçemeyeceğini anladı diyorsunda geçen yıl 2 pilotunda puanları eşitti.Casusluk skandalındaki konuşmaları yüzünden Alonsoyu suçluyoruz ama takımımızda hiçte iyi şeyler yapmadı.Ben büyük utanç duydum geçen yıldan.Yalan söyleyeceklerine evet bu belgeler bizim elimize geçti deselerdi dürüstçe.Lewise gelirsek mükemmel bir pilot ama ben aracı geliştirme konusunda Alonso kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum.2008 sezonu içinse McLaren sınırlı geliştirme yapabilecek.Renault daha fazla gelişim gösterecektir McLarene göre.(Tabi yine kötü araç yaparlarsa iş değişir)Biraz Renault taraftarı gibi konuştum galiba :)) Go McLaren-Mercedes.

  22. aaa ewet mc laren geçen sene en iyi araca sahipti.kimin yada pardon kimlerin sayesinde acaba.ferrari bilgileri ve yoğun bi alonso çalışması sayesinde tabiki.altta bi arkadaş da söylemiş.mc laren bunların meyvesini sezonun ortasına kadar yer.

  23. mclaren//lewis avatarı
    mclaren//lewis

    hamilton geçen sene alonsoyu geçti bu sene renodayken mi geçemiyecek. alonso geçen sene hamiltonu piste geçemeyeceğini anlamıştı bu sene renoyla hiç bir şey yapamaz. araç geliştirme konusunda ise mclaren şu an f1 deki en iyi takım. bizi renoyla karıştırmayın reno sezona iyi girer ama geliştirme yapamadığı için performans açısından geriye düşüt hep 2005 ve 2006 sezonunda böyle olmadımı? lütfen biraz objektif olun. saygılarımla !!!

  24. hamilton sen alonso kadar bi aracı gelştiremezsin.. mclaren bu sene alonsonun yokluğunu çok hissedecek.. geçen sene aracı alonso geliştiriodu, aracla ilgili önemli veriler elde ediodu, hamiltonda bu bilgilere hazır konuyordu.. zaten alonsoda bu durumdan hoşlanmadığını açıkça dile getirmişti..

  25. Sezon ortalarinda performanslari dusmeye baslayacak, Mclaren butun gelisimleri durdurmak zorunda kaldi, Mp4-22 ve Alonso`nun mirasini sezonun ortasina kadar yerler, sonra geride kalmaya baslarlar, maalesef benim ongorum bu sekilde…

  26. Araç geliştirmede sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ancak Renaultda gelişim fazla olabilir bize göre.2006 yılındaki performanslarından çok uzaktalar rekabetçi bir araç yaparlarsa sezon içinde geliştirme çalışmalarında pilotun görevi artar.Sorunun nerede olduğunu süren daha iyi bilir.Burda işte pilot farkı ortaya çıkar.

  27. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    donmuşmu hamilton ne etmiş öyle 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir