Maldonado: Lotus Yeniden Yarış Kazanabilir

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, yeni aracın selefine oranla çok daha güçlü olduğundan emin.

Maldonado 2013 yılının sonunda Williams’tan ayrılarak Enstone merkezli takıma katılmış ve ilk sezonunda sadece 1 kez puan alabilmişti.

Maldonado’ya göre Lotus 2012 ve 2013 yıllarında yaptığı gibi yeniden yarış kazanabilir.

Maldonado “E23 geçen yıla göre çok daha rekabetçi bir araç. Hız ve performans açısından çok sağlam. Sezon boyunca istikrarlı bir sürüş sağlayacağından eminim.”

“Hedefim buraya gelmeden önceki takımı geriye getirmek”

“Bunun için iyi bir aracımız var. Yarış kazanabilecek bir temele sahibiz. Doğru ortam ve doğru zamanda rekabetçi olarak yarış kazanabiliriz” dedi.


Yorumlar

“Maldonado: Lotus Yeniden Yarış Kazanabilir” için 6 yanıt

  1. Maldonado araç iyi olunca hızlı, vasat olunca kaza makinesi.

  2. Bunlar da bir gazla geliyorlar ama patlama olasılıkları çok yüksek. Allahtan Sauber ve Force India’dan bu sene bir cacık olmayacağı kesin de belki onların önünde yer alabilirler. Ön kısım karışık olacak asıl. Mercedes neyse de, Williams, Red Bull, Ferrari, Mclaren birbirlerine girecekler.

    1. Sauber’den bir cacık olmayacağını nereden anladın? Ezbere konuşma.

      1. Çok bariz sebepler yok elbette, ama görünen köy kılavuz istemez. Maddi sorunları ve çok iyi olmayan pilotları var. Şef tasarımcılarını kaybettikten bu yana iyi değiller, olacak gibi de görünmüyorlar.

  3. Gridde ki 6 şampiyon takımdan 3 ü Mercedes motoru ile yarışıyor bu 3 takımdan 2 sinin kazanma potansiyeli çok yüksek 3. takımda onlara katılırsa Mercedes’ten başka kazanan olmayabilir bu da fazla sıkıcı olur Ama Lotus’u yukarıda görmek hoş olur

    1. McLarenist® avatarı

      kesinlikle hoş olur hatta öyle ki sauber de katılsın bu mücadeleye, muhteşem yarışlar izleriz. temennimizin ölçüsünü muhtemelen ilk yarışlarda alacağız ya, bakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir