Button: “Honda ile Bitmemiş Bir İşimiz Var”

yazar:

kategori:

Zamanında Honda’nın fabrika takımı adına mücadele eden Jenson Button, birlikte geçirdikleri başarısız dönemlerin ardından Honda’yla birlikte bitmemiş bir işlerinin olduğunu söyledi.

Özellikle 2007 ve 2008 senelerinde Honda ve Button felaket iki sene geçirmişti. Gelen başarısızlıkların ardından ekonomik krizle birlikte Honda spordan çekildi.

Button “07-08’de birlikte sonuçlar alamadık. Bu yüzden birlikte kazanabileceğimiz çok şey var. Bir çok bitmemiz işimiz var.”

“Onların hedefleri var. Diğerlerinin motorlarından neler çıkardıklarını anlıyorlar, diğer araçların güçlü ve zayıf yönlerini biliyorlar. Bu motor testlerden önce 3 sene kullanılmış değil. Bilirsiniz ki Formula 1’de araçlar kış testlerinde ilk sürüşlerini yaparlar.”

“Her şey son anda gelir çünkü o testlere gelmeden araçtan ve motordan maksimumu almaya çalışırsınız. Testlerin ilk gününde aracın sabah 9 yerine 11’de piste çıkması çok fazla kişinin kafasını karıştırıyor. Niçin 2 saat önce başlanmıyor? Çünkü kış testlerini maksimum seviyede değerlendirmek ve ilk teste mümkün olan en iyi paketle çıkmak isteniyor. Bu yüzden biraz geç kalınıyor.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Honda ile Bitmemiş Bir İşimiz Var”” için 2 yanıt

  1. Button ve Honda demişken biraz kulakların pasını almadan olmaz.

    https://www.youtube.com/watch?v=ok3FvxzTXDY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir