Hamilton 2012 Sonuna Kadar Mclaren'da

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Mclaren ile olan anlaşmasını 5 sene daha uzattı. Bu Hamilton’un en az 2012 sezonu sonuna kadar Mclaren takımında olacağını gösteriyor.

Hamilton, Mclaren ile Formula 1’de geçirdiği ilk sezonda etkileyici bir performans göstermiş ve sezonu şampiyon Kimi Raikkonen’in 1 puan gerisinde 2. sırada tamamlamıştı.

Hamilton’un takım ile anlaşmasını uzattığı haberi bugün duyuruldu.

Yeni anlaşma hakkında konuşan Hamilton "Vodafone Mclaren Mercedes’in anlaşmamı 2012 sonuna kadar uzatması fantastik birşey."

"Geçtiğimiz sezon Mclaren Mercedes ile Formula 1’deki ilk sezonum olsa da ben 1998’den bu yana Mclaren ve Mercedes-Benz ile birlikteyim. Bu takım için kariyerimin sonuna kadar kolayca yarışabileceğimi hissediyorum."

"Yarış galibiyeti ve her iki şampiyona için mücadele edebilmemi sağlayacak doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Önümüzde birçok mücadele bizi bekliyor ancak bunlarla baş edebilecek insanlarla çalıştığım için % 100 olumlu düşünüyorum. Bu mücadelenin ilki 2008’de yaşanacak." dedi.


Yorumlar

  1. ömür boyudur da sözde2012ye kadar demişler artık ne mutlu hamiltonu daima ailesiyle birlikte olucak

  2. hadi ya sözleşme tarihi mi belirlenmiş, ben ilelebet ömür boyu sanıyodum 😛

  3. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    ne kadar borçlu olursa olsun her iki taraf içinde çok uzun süreli bir anlaşma. daha kısa vadeli yapıp daha sonra uzatabilirlerdi.

  4. McLaren Mercedes'in bir ürünü, projesi Hamilton böyle olması normaldir. Çocukluğundan beri herşeyini o takıma borçlu. Şimdi ödeme yapma zamanı.

  5. simply the best avatarı
    simply the best

    Çok erken imza atmış 2 tarafta ve çok uzun süreli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir