Ferrari, Santander Anlaşmasını Monza'da Açıklamayı mı Planlıyor?

yazar:

kategori:

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Ferrari gelecek ay İspanyol bankası Santander ile gerçekleştirdiği anlaşmayı duyurmayı planlıyor.

Gazeteye göre anlaşma bir yıldır gizli tutuluyor ancak Monza’daki İtalya Grand Prix’sinde açıklanacak.

Ayrıca Fernando Alonso’nun da 2010 yılında Ferrari pilotu olacağı spekülasyonları yer alıyor ancak Marca gazetesi bu açıklamanın en erken sezon sonunda yapılabileceğini düşünüyor.

Santander Bankası logoları şu anda McLaren’in arka kanadında yer alıyor.

Santander’in patronu Emilio Botin’in vatandaşı Fernando Alonso’nun büyük destekçisi olduğu biliniyor ve 27 yaşındaki Fernando Alonso’nun sponsorları arasında Santander’in yan şirketi Universia da bulunuyor.


Yorumlar

  1. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Eger Santander Renault'a gelmiyorsa Ferrariye gidiyorsa Alonsoda ferraride demektir çünkü hali hazırda Renault un anlaşması İng ile sona erdi.

  2. elif çivici avatarı

    eger çok büyük destekçisiyse renault ya da gelebilirdi zaten seneye ing yok.ki adam ferrari ye gittiğine göre bi bildiği vardır heralde.alonso nun geçmesine pek ihtimal vermiyordum aslında ama santander de var yani bilemiyorum.:D

  3. Ferrari de hep tüm önemli kararlarını "kutsal mabedi" Monza'da açıklıyor. Schumacher'in resmi emeklilik ilanı, Kimi'nin Schumacher'in yerine geçişi hep Monza'da açıklanmıştı.

  4. başka bi anlaşmada duyarız inşallah :d

  5. fernando alonso forza ferrari inşşşş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir