Gracia, Ferrari Yönetiminin Hata Yaptığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

İspanyol Motor Sporları Federasyonu Başkanı Carlos Gracia, Maranello merkezli takımın İspanyol test pilotları Marc Gene’yi görmezlikten geldikleri için ağır bir şekilde eleştirdi.

Marca gazetesine verdiği demeçte Gracia, “Bu Ferrari yönetiminin bir saçmalığıdır. Gene daha hazır durumda ve 24 saat Le Mans yarışını daha yeni kazandı.” dedi.

Eddie Jordan da Schumacher’in yarışmayacak olmasının ardından Ferrari’nin Fernando Alonso’yu İtalyan takıma getirmek için zorlanması gerektiğine inanıyor.

“Bana gelen bilgilere göre Alonso gelecek yıl Ferrari’ye gidecek. Neden bunu daha önce yapmıyorlar ki? Eğer ben Ferrari’de olsam bunun olması için çalışırdım.”


Yorumlar

  1. Böyle durumlarda pilotlar milliyetlerine göre değerlendirilmez. Bu zat duygusal yaklaşmış. Dikkate değer bir sözü yok.

  2. TEK İSTEDİĞİM BU alonso ferrariye gitmesi inş olcak 🙂

  3. elif çivici avatarı

    alonso yarışamazsa bir ispanyol pilot mutlaka olsun diye düşünmüşler belli 😀

  4. enzo ferrari avatarı

    Ferrari yönetimi bence akıllısını yaptı Badoer'i secmelerinin birkaç nedeni var. 1)Aracı Badoer test ediyordu aracı Geneden daha iyi tanıyordu.2)Gene Badoere oranla daha ağır ve uzun bir pilot.kers için dezavantaj oluşturuyordu.Gene yarıscak olsaydı kersten hiçbir avantaj sağlayamazdık

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Evet Alonso Ve Ferrari Şimdi gecerse dünya durur herkes ayaklanır ve alonso ferraride Şok Haber !!! Yıkılırım ! Sevincden !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir