Ferrari: Hızımız Barselona’da Anlaşılacak

yazar:

kategori:

Ferrari, Jerez testlerine Sebastian Vettel ve Kimi Raikkonen ile damgasını vurmuş ve üç günü lider tamamlamıştı.

Ferrari başkanı Sergio Marchionne Ferrari’nin sezon öncesi testlerine etkileyici başlangıcının ardından hızlarının ancka Barselona’da anlaşılabileceğini söyledi.

“Yeni aracın performansı bana cesaret verdi, elbette tek bir hızlı tur atmanın yanında tüm yarış boyunca da hızlı olmak gerekiyor.”

“Bu çocukların emeklerine inanıyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Dünya şampiyonası Avustralya’da başladığında neler olacağını göreceğiz. Mucizeler beklemiyorum, ancak ilerleme kaydetmiş olmak önemli. Barselona testleri şimdiye kadar yaptıklarımızın kesin kanıtı olacak.”


Yorumlar

“Ferrari: Hızımız Barselona’da Anlaşılacak” için 4 yanıt

  1. Kimi’nin istediği tarzda yapılan bütün araçlar iyi lastik korumuştur..

  2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Mercedes diğer takımları biraz küçümsüyor gibi geliyor her açıklamaları biz hızlı sürmüyoruz dayanıklılık üzerine felan bu testlerde de hızlı gitmiceklermiş acaba diyorum çok mu hafife alıyorlar diğer takımları ? Ferrariye gelicek olursak Vet ile Rai muhtemelen en hızlı turları atıcaklar gibime geliyor çünkü gerçekten ferrari hazır bir konum da yeni güncellemeler paket gelişimi bu araç sorun çıkarmassa gelişime açık bir araç olursa ben mercedesi zorlucaklarını düşünüyorum.

  3. Aydın Ahmet avatarı

    Geçen senelere baktığımızda yönetim ve kadronun değişmesi ile yeni bir ivme yakaladıklarını görmemek zor değil.

    Rakiplerine oranla daha hazır görünüyorlar.Tabiki bunun anlamı hemen yarışlar kazanarak podyumlarda şampanya patlamak değil tabiki.Ama geçen sene Redbull un yaptığı gibi Mercedeslerin arkasından en hazır takım olabilirler.

    Barcelona testlerinde anladığım kadarı ile Mercedesin Jerej performansını tekrar etmeye çalışıcaklar uzun stinler ile yarış simulasyonunda gidicekler eğer ordada en azından tabiki ölçüt değil ama istikrarlı giderlerse ve test günlerini ilk 2 içerisinde derecelerle bitirirlerse o zaman gerçekten rekabetçi bir araç olduğunu en azından sezona hazır olduğunu hissedebileceğiz.Ben Ferrarinin 400 tur üstü bir simülasyon yapmayı planladığını düşünüyorum (toplam test günlerinin tur toplamı bakımından).Eğer dayanıklılığı hız ile birleştirmeyi başarabilirlerse sezon çok çekişmeli geçebilir yada ilk yarış.

    Barcelona testi gerçekten kritik bir test takımlar son hazırlıklarını piste yansıtıcaklar en yeni güncellemeleri görebileceğimiz bir hafta olucak.

    Herkese iyi haftasonları.

  4. Yalnız önümüzdeki barcelona testinde kücük güncellemeler getircekmiş Ferrari. Daha çok uzun stintler atarak dayanıklılık üzerine çalışılcakmış. Üçüncü testte ise kapsamlı güncellemeler ile Avusturalya yarışı için paket gelişimine çalışılıcakmış. Lastik aşınması iyi seviyedeymiş.Aklıma gelenler bunlar şuan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir