Ecclestone'un Singapur'dan Vazgeçmeye Niyeti Yok

yazar:

kategori:

Geçen yıl ışıklar altında gece gerçekleştirilen Singapur GP’si büyük başarı elde etmişti. Singapur bu yıl yarışa ikinci kez ev sahipliği yapacak ve pistin FOM ve Ecclestone ile beş yıllık anlaşması bulunuyor. 

Ecclestone, “Singapur’dan vazgeçmeyeceğiz, bu kesin. Singapur orada olduğu sürece biz de orada olacağız. Takımlar da oradan memnun, herkes Singapur’dan memnun.” diyor.

Formula 1 son yıllarda geleneksel pistlerin yerine geçen Singapur tarzı pistlerle değişime uğradı. Ecclestone sporu küresel pazara taşımada çok büyük rol oynadı ve spordaki bazı kişilerin son on yılda sporun nereden nereye geldiğini unuttuklarını düşünüyor.

“Formula 1’de bazıları biraz yeni. Çıraklık bile yapmamışlar. Tüm bunları gerçekleştirmek için başından bu yana neler yaptığımızı bilmiyorlar. Bazı şeylerin kontrolünü ellerinde alıp kaybolmak istiyorlar.”

Ecclestone’un bu sözlerle FOTA’yı işaret ettiği düşünülüyor.

“Bazıları bir şeyler yapmak bir şeyleri kontrol etmek istediler sanırım. Şu anda yaptıkları şeyin bile kontrolüne sahip değiller. Bu durumda Formual 1 kadar büyük bir oluşumu kontrol altına alabildiklerini nasıl düşünebilirler ki.”


Yorumlar

  1. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    kim ne derse desin bende singapurdan çok memnunum 🙂 ışıklar altında çok güzel görüntüsü oluyor bence bir de bu f1 yarışını trt1 den alsalar süper olacak ama…

  2. ne gerek var şimdi fota'ya sataşmanın boş şeyler bunlar Ecclestone.

  3. Halen çatlak çatlak konuşuyosun ya pes dogrusu. hırlamayı ne kadar çok seviyor bu adam. Herhalde bu adam öldügü zaman tabutunun pist pist dolştırılmasını vasiyet edecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir