Lopez: Hakettiğimiz Yere Dönmeliyiz

yazar:

kategori:

Lotus, dokuzuncu sırada tamamladığı 2014 sezonunun ardından yeniden zirve mücadelesine dönmeyi bekliyor.

2012 yılında Kimi Raikkonen ile anlaşan İngiliz takım, Grosjean Raikkonen ikiliyle beraber 2012 ve 2013 yıllarında galibiyet ve podyum savaşı vermişti.

Ancak takım yeni turbo motorlar dönemine istediği gibi başlayamadı ve markalar klasmanında ancak dokuzuncu olabildi.

Gerard Lopez “İki yıl önce galibiyet almış ve 13 podyum elde etmiştik. McLaren, Force India ve Williams’ı yenerken, markalar klasmanında ilk üç sıra için Ferrari, Red Bull ve Mercedes’i zorluyorduk”

“Ancak böyle zorlu bir sezonun ardından hedefleri düşük tutmanın oldukça akıllıca olduğunu düşünüyorum. Yaşadığımız sorunlar karşısında mütevazi ve dikkatli olmalıyız”

“İlk olarak 2013 formumuza dönmemiz gerekiyor. O zaman gelecekten bahsedebiliriz. Yerimizi hak edip sonra hedefleri gözden geçirebiliriz” dedi.

Romain Grosjean ise “2015 yılında iyi bir potansiyele sahip olduğumuzu ve 2016 yılında kazanan bir araç üretebileceğimizi göstermek istiyoruz” dedi.


Yorumlar

“Lopez: Hakettiğimiz Yere Dönmeliyiz” için 2 yanıt

  1. Umarım başarılı olurlar. Küçük takımların ayakta kalması lazım. Ancak ne yazık ki birileri sonuncu olacak.

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Zirve mücadelesi mi? Sizden çok daha büyük kaynaklara sahip McLaren, Ferrari ve Red Bull bile Mercedes’i yakalayabilmiş değil. Lotus’un 2015’te zirve mücadelesi vermesi neredeyse imkansız. Her yarış puan için mücadele etmek şu kertede daha mantıklı bir hedef.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir