Vatanen Kabine Üyelerini Açıkladı

yazar:

kategori:

Ari Vatanen, FIA başkanlığı yolundaki kabinesini açıkladı.

Vatanen, FIA senato başkanlığı için İspanyol Fernando Falco y Fernandez de Cordova’yı seçti. Singapur’dan  Bernard Tay operasyondan sorumlu yardımcı başkan olarak açıklanırken Alman Hermann Tomczyk ve motor sporlarından sorumlu başkan yardımcısı olarak açıklandı.

Bu üç adayın desteği hakkında konuşan Vatanen, kabine üyelerinin FIA’da uzun zamandır yer alan ve deneyimli kişiler olduğunu söyledi.

“Onlarla birlikte FIA’ya gerekli olan şeffaflığı ve etkililiği sağlayabiliriz. Artık değişim zamanı ve bunu başarabiliriz.”

Falco y Fernandez de Cordovahem FIA’da hem de Uluslararası Turizm Birliğinde görev yapıyor ayrıca İçişleri Bakanlığındatrafik ve yol güvenliğinden sorumlu.

Tay da geçtiğimiz nisan ayında FIA ikinci bölge (Asya ve Pasifik) başkanı olarak seçilmişti.

Tomczyk ise şu anda Alman Motor Sporları Federasyonu başkanlığı ile F1 komisyonu ve FIA Dünya Motor Sporları Konseyinde görev yapıyor.


Yorumlar

  1. Nihayet Ari Vatanen'den bir ses çıkmış, tam Jean Todt konusuna "Vatanen açıklama yapmadı" demiştim. Kadro güzel, projeleri de görmek lazım. Vatanen'i destekliyorum ama boşuna desteklemediğim konusunda emin olmak istiyorum.

  2. cnmsın vatanen:) miting fln yapmıcakmı bunlar ya giderdik:D

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Tomczyk ile bir adım öne geçti

  4. Şener  SALİH avatarı

    Motorsporlarından sorumlu kişi bir Alman bu güzel :)) ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir