Lauda'ya Göre de Brawn Şampiyonluklar için Favori

yazar:

kategori:

Niki Lauda, Brawn GP’nin hem markalar hem sürücüler klasmanında hâlâ favori olduğunu düşünenlerden.

Button son üç yarışta podyuma çıkamamış olsa da Lauda, Button ve takımının avantajlarını sezon sonuna kadar koruyabileceklerine inanıyor.

“Brawn GP’nin başarısı beni de herkes kadar şaşırttı. İlk başlarda yenilmesi çok zor olan bir paket yapmayı başardılar. Ancak sezon başından bu yana diğerleri de onları yakaladı. Özellikle yeni aero paketiyle Red Bull ve Budapeşte’deki galibiyetleri ile beni şaşırta McLaren. Ross bu gelişim hızına ayak uydurmalı. Ancak yine de şu anda her iki şampiyona için de favori durumdalar.”

Ancak Lauda McLaren ve Ferrari’nin son yarışlarda çok büyük adımlar attığını ve sezonun ilerleyen yarışlarında Brawn’ın başına bela olabileceğini düşünüyor.

“Tabii ki iki takım da araçlarını deli gibi geliştirecekler ve şu anda McLaren bir adım önde görünüyor. Önümüzdeki yarışlarda bu takımların daha iyi olacaklarını sanıyorum.”


Yorumlar

  1. şu anda görülen tablo zaten bu şartları neredeyse kapsıyor, yani ivme zaten redbulldan yana, dolayısıyla, brawngp puan avantajını elinde bulundursa da, gidişatı kendi lehine çevirmesi gereken takım yine brawngp olduğundan, favori olarak görülmemeli, yani şöyle söyliyim, -se, -sa ekleriyle öngörülen şartların değişmesi redbull'dan çok brawn'ı ilgilendiriyor, hızlanması gereken taraf onlar

  2. Siz kendiniz söylemişsiniz. Sa, nır, ecek ile bitiyor cümleleriniz. Bunlar olursa favori değişebilir demektir bu. Gelecek bilinemeyeceğinden şuan için konuşur insanlar. Brawn şuan için favori. Zamanla göreceğiz diğerlerini.

  3. redbull yeterince performans farkı yaratabilirse, ve brawnlar da mclaren ve ferrarinin gerisinde kalırsa, kalan 7 yarışta pilotlar klasmanında 19 puan, takımlar klasmanında da 16 puan çok çok çok rahat şekilde kapanır, bir redbull pilotunun ortalama 3 puan fazla alması onlara şampiyonluğu getirecek, çok zor bişiy değil, neden halen brawnlar favori görülüyor anlayabilmiş değilim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir