Avrupa GP Öncesi McLaren

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: Dört haftalık aranın ardından yeniden başlamak güzel. Macaristan zaferinin heyacanını hâlâ taşıyorum ve bu ivmeyi Valensiya’ya taşımayı umuyorum. Burası çok zorlayıcı bir pist ve yaptığınız hatanın geri dönüşü olmuyor. Dar ve nispeten yavaş bir pist ve bu yüzden de paketimize uygun. Geçiş yapmak da oldukça zor ve bunu geçen sene gördük. Ancak KERS ile Mercedes Benz bize her şeyin olabileceğini gösterdi. bir kez daha yarış içinde farklılık yaratacağını umuyorum.

Heikki Kovalainen: Macaristan’da ilk kez tam olarak güncellenmiş aracı kulandıktan sonra takımın MP4-24’ü geliştirme konusunda nasıl ilerleme kaydettiğini görmek cesaret verdi. Artık limitlerde kullanılması daha kolay olan bir aracımız var. Bu yüzden bize Hungaroring kadar uymayacak olsa da Avrupa GP’si için sabırsızlanıyorum. Bizim için puanlar almak adına güzel bir fırsat olacak. Yaz tatilinin ardından tüm takımın sezonun ikinci yarısı içi sabırsızlandığını düşünüyorum. Hepimiz yenilendik. Geri kalan yarışlarda potansiyelimiz daha fazla göstereceğiz diye düşünüyorum.

Martin Whitmarsh: Yaz tatili ile Lewis’in Budapeşte’deki galibiyetinin tadını uzunca bir süre çıkardık. Yarış kazanabilen bu ivmeyi gelecek yarışlara aktarmak çok önemli. İspanya’daki aracın üzerinde gelişimler kaydetmek için çok çaba harcadık ve burada yine güçlü bir sonuç almak için sabırsızlanıyoruz. 

Ayrıca bu yarış Mercedes-Benz işbirliğinde 250. yarışımız olacağı için de önemli. Böyle bir aşamaya gelmiş olmak gerçekten memnuniyet verici ve bunu Valensiya’da da devam ettirmeye odaklanmış durumdayız.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    umutluyuz bu yarıştan bakalım ne olcak.

  2. bende okuyunca farkettım burak ya:)) aslında hep dikkat ederim ama gözümden kaçmış kedi:D:D

  3. evet Mclaren şimdi nerdee.Sezon başı nerdeydi.Helal olsun inşallah Brawn'dan önde olurlar en azından.Redbull Ferrari Mclaren kapışsa.Yarışta ilk favorim Redbull sonra Mclaren.Bu arada Didem alemsin ya.Kedinizi yazmışın koptum.Kendinizi demek istedin herhalde

  4. gokhan cinar avatarı

    mcalren bi aksilik olmassa çok iyi bir yarıs çıkaracak en kötü ihtimal pilotlardan birini podyumda görürüz

  5. bu hafta sonu bizimdir 2.galibiyetimizi alacagız inş.hadi Lewis hadi heikki gösterin kedınızı Mercedes-Benz işbirliğinde 250. yarışımız cok özel olsun.

  6. tifosi_sercan  avatarı

    Montreal'e benzer ayarlarında etkisiyle yarışın en büyük favorisi mclaren. Hamilton 2. zaferini kazanabilir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir