Wolff Zaman Kaybı Nedeniyle Üzgün

yazar:

kategori:

Williams’ın test pilotu Susie Wolff, Felipe Nasr ile yaşadığı temasın ardından yaşanan zaman kaybı nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Wolff iyi götürdüğü günde Nasr ile temas yaşamış ve uzun bir süre piste çıkamamıştı.

Buna rağmen 86 tur atarak günün en fazla tur atan isimler arasında yer aldı ve 10. oldu.

32 yaşındaki Wolff “Gerçekten talihsiz bir gün oldu. Bir testte istemediğiniz şey zaman kaybıdır ve ne yazık ki bunu yaşadık. Öğleden sonranın çoğunu kaybettik. Ancak bu tür şeyler bazen olabilir. Son bölümde yaşadığımız ufak bir sorun yeniden piste çıkmamıza engel oldu”

“Hayal kırıklığı yaşadığımız bir öğleden sonraydı. Ama çok çok şey öğrendik. Bu sabah yarış mesafesi katetmeyi başardım. Lastikleri daha iyi anlamak benim için gerçekten önemli oldu. Ekibin FW36’ya göre bir adım daha ileri attığını hissettim. FW37 gerçekten potansiyeli olan bir araç”

“Öğleden sonra daha hızlı zaman turları kaydetmeyi planlıyorduk. Gerçekten iyi bir programımız vardı. Buna rağmen dolu depoyla iyi turlar attık. Bu yüzden olumlu bir gün olduğun söyleyebilirim”

“Nasr ile olayım talihsizdi. Muhtemelen hızlı tur denemesi yapıyordu. Beşinci viraja geldiğimde kendi yarış çizgimi korudum ve yavaşladım. Onun arka lastiği ön lastiğime dokundu. Tamamen gereksiz bir olaydı. Bu olay nedeniyle zaman kaybetmek gerçekten üzüntü vericiydi” dedi.


Yorumlar

“Wolff Zaman Kaybı Nedeniyle Üzgün” için 2 yanıt

  1. Yaklaşık 4 saat kayıp yaşamış olabilirler bu olaydan ötürü test sırasında bu tarz bir çarpışma da gerçekten enteresan neyse ki sağlıkları iyi

  2. – Kocacııım arabayı çarptıııımmm!!!
    – Sallaaa, nasıl olsa kiralıktıııı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir