Toyota Yarış Kazanmak için 2009'a Odaklanmaya Devam Edecek

yazar:

kategori:

Toyota gelecek sezonun aracı üzerinde çalışamalara odaklanmaktansa, bu sezon takımın ilk galibiyetine ulaşabilmesi için mevcut araç üzerine odaklanacaklarını söyledi. Japon üreticinin bu tutumundaki amacın spordan ayrılmayacaklarını garanti etmek için bir zafere duyuln ihtiyaç olduğu tahmin ediliyor.

Toyota F1 başkanı John Howett, “Bu sezon ulaşılacak hedeflerimiz var ve kaynaklarımızı 2010 aracına yöneltmeyi düşünmedik. 2010 aracı üzerindeki çalışmalar bu senekiyle paralel olarak devam ediyor ama TF109’da daha fazla performans almak için zorluyoruz.”

“Şirketimiz yarış kazanmak için burada ve hedefimiz daima bu oldu. Bu yıl bu hedefe daha yakın olduğumuza inanıyorum ama kazanmak için gelişime devam etmemiz gerekiyor. Sezonun nasıl devam edeceğini göreceğiz ancak bu yıl kazanmak için gerekli tutkuya ve kararlılığıa sahibiz” diyor ancak rakiplerinin gücünü de göz ardı etmiyor ve işlerinin kolay olmadığını belirtiyor.


Yorumlar

  1. Caglar KAYAOGLU avatarı
    Caglar KAYAOGLU

    Toyota ve odaklanmak. Birbirine çok uzak iki kelime.

  2. Siz dayanikliliginiz ve istikrarinizla F1`de olmayi coktan haketmis bir takimsiniz, umarim yonetiminiz Honda`nin ki gibi sacmalamaz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir