Force India, Valensiya'ya Güncellemelerle Geliyor

yazar:

kategori:

Force India, ilk puanlarını almak amacıyla Avrupa GP’ye büyük bir güncelleme pakedi ile gidiyor.

Bargeboard bölümündeki değişiklikler ve ön kanattaki bazı düzenlemeler de dahil olmak üzere güncellemeler, zeminin altını ve sidepodları da kapsıyor.

Kemble’de geçen ayki aerodinamik testlerin olumlu sonuç vermesi ile takım, sezonun ikinci bölümü için iyimser.

Takım başkanı Vijay Mallya: “Valensiya için büyük bir aerodinamik güncellememiz olacak; bunlara yeni bir zemin, bargeborad ve ön kanat da dahil. Bunu görmek için dört gözle bekliyoruz çünkü Tonio (Liuzzi) ile yaz arasından önce başarılı bir aero test geçirdik”

“Bu bilgilerle birlikte umarım gelişemezsek bile pistte göreceli olarak yerimizi koruruz. F1 şimdi hiç olmadığı kadar rekabetçi ve bu yüzden güncellemeler sürmeli ve şüphesiz gelişen diğerlerinin önünde kalmalıyız.”

“Kesinlikle sıralamaların ikinci seansına kalmalıyız, belki de Valensiya’da S2’nin zirvesinde oluruz. Sezonun son bölümleri için daha fazla güncelleme üzerine çalışmamaız nedeniyle oldukça iyimserim. Umarım momentumumuzu sürdürebiliriz. Singapur ve senenin sonraki bölümü için daha fazlası gelecek, bu yüzden eğer bu yolda devame dersek iyi durumda olacağız; senenin başında kendimize belirlediğimiz hedefte.”

Adrian Sutil, yapılan güncellemelerin takımı iyi bir duruma getirdiğine ve Valensiya için şanslı olduklarına inanıyor.

Sutil: “Bu sezon şimdiye kadar yapılan güncellemeler gerçekten bir fark yarattı. Bu yüzden (güncellemelerin) bizi ileri götüreceğine inancım büyük”

“Araç sürüş açısından gittikçe iyileşiyor ve bir başka güncelleme ile umarım şimdi gerçekten orta grupta olup puan peşinde koşarız”


Yorumlar

  1. hadi hayırlısı forcenin puan almasını herkez ister cünkü bu kücük takımalrın f1de kalabilmesi için cok önemli bu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir