BMW 2010 için FIA'dan Ricada Bulunuyor

yazar:

kategori:

BMW Sauber takımı 13. takım olarak gelecek yıl gridde yerini alabilmek için başvurmuş.

Peter Sauber’in takımı satın alamaması ile Hinwil merkezli takım Concorde Anlaşmasının imzalanması için son tarihe yetişememişti.

Bunun ardından FIA, BMW’den boş kalan yeri doldurmak için Epsilon ve Prodrive gibi takımlar için başvuru sürecini yeniden açmıştı.

Concorde Anlaşmasındaki kurallar ve 2010 için resmi başvuru yapılamamış olması ile BMW Sauber’in bir alıcı buşlma şansı da nerdeyse sıfır.

Alman Auto Motor und Sport dergisinin haberine göre takım 17 Ağustos’ta FIA ile görüşerek gelece sene 13. takım olarak kabul edilmek istemiş.


Yorumlar

  1. Avam halle söylüyorum. BMW den biraz ucuzdan alsın şu işi de epsilon'a satıp kurtulsun şundan. Alan adamda her şeyi hazır devralmış olur.
    BMW bu kafayla satamayacak gibi geliyor bana.

  2. Brawn'a yapılan güzellik Sauber'e de yapılabilir kolaylıkla. Eğer Ecclestone'u ikna edebilirlerse Sauber seneye pistte olabilir. Olmadı ve ikna edemediler, o zaman Epsilon'u pistte görebiliriz ben istemesem de. Çünkü sanırım bu adamlar da Cosworth kullanacaklardı. Prodrive Mercedes kullanacağım diyordu.

  3. bmw nin devam etmesi 0 ıhtımal arkadaslar haberi yanlıs yorumlamaylm bmw alıcı bulablmek ıcın rıcada bulunmus kımse garantı grıdde olmyck bır takımı satın almaz super agurıyı kım napsın

  4. concorde anlasmasi imzalamadan takimi nasil satmayi dusunuyorlardi ki? alan adam f1 de yarismasi kesin olmayan takimi alip tursusunu mu kuracak? cok acele bir karar verdiler simdi fiaya ricada bulunuyorlar.

  5. umarım f1'den ayrılmayız. yoksa gerçekten büyük bir kayıp olacak küresel bir üreticinin bir dünya devinin f1'den ayrılması üzücü olur.

  6. inşallah bmw devam eder yoksa çok büyük kayıp olacak ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir