Temyiz Davasında Dört Takım Renault'yu Desteklemiş

yazar:

kategori:

Avrupa Grand Prix’sinden ihraç edilmeleri kararının temyize götürülmesi sonrasından dört rakibi Renault takımı için destek mektupları yollamış.

Renault’nun ihraç cezasının kaldırılmasının gerekçeleri FIA tarafından bugün açıklandı. Karara göre Renault’nun Alonso’yu piste güvensiz bir şekilde bilerek yolladığına dair bir kanıt yok.

Açıklamada Red Bull Racing, McLaren, Ferrari ve Toyota’nın da Renault’yu destekleyen mektuplar yolladığı ve iki takımın Alonso’nun yaşadığı gibi sorunların bir daha yaşanmaması için pit stop prosedürünün değiştirilmesi gerektiğini düşündüğü söyleniyor. 

Açıklamaya göre mahkeme gelen mektupları da dikkate almış ve yukarıdaki takımlardan ikisi de pit stop prosedürünün bu tarz güvenlik risklerinden sakınmak adına düzenlenmesi gerektiğini söylemiş.

Mahkeme böyle bir olayda takımlardan destek talep edilmemiş olunsa da onların görüşlerinin görmezden gelinemeyeceğini de belirtiyor.


Yorumlar

  1. şaka maka derken redbullda büyük takımların arasında kendine bayağı sağlam bir yer açmış gibi gözüküyor.

  2.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Fota'nin Yararlari Umarim Daima Birbirlerini Kollamaya Devam Ederler…

  3. Formula 1 daha birbirine bağlı yapıya sahip olmalıydı hem pilotlar hem de takımlar olarak. Bu sene bunu göre biliyoruz.

  4. Ertan Akkaş avatarı

    takımların arasıdaki bu işbirliği ve yakınlık çok güzel. Umarım hep böyle devam eder…

  5. teşekkürler bu dört takıma ve onların değerli taraftarlarına.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir