Rosberg: Ferrari Galibiyet Mücadelesi Verebilir

yazar:

kategori:

Mercedes’in Alman pilotu Nico Rosberg, Ferrari’nin bu sezon galibiyet için mücadele edebileceğine inanıyor.

Barcelona’daki ilk günü ilk sırada tamamlayan Kimi Raikkonen, ikinci günde Ricciardo’nun 0.010 saniye gerisinde ikinci oldu.

Bugün Mercedes ile 66 tur atan Rosberg, Ferrari’nin zafer için bir tehdit olup olmadığı sorusuna “Herhalde evet. Şuan gözlerimizi kesinlikle açık tutuyoruz”

“Tur zamanlarına bakarsak şuana kadarki en büyük adımı Ferrari atmış gibi görünüyor. Bu gerçekten şaşırtıcı. Rakiplerimizin performansını geliştirdiği ortada” cevabını verdi.

Mercedes’in güncellemelerinden memnun olup olmadığı sorusuna Rosberg “”Mutlu olmadığımız bazı şeyler var. Ancak işlerin istediğimiz yönde gelişeceğinden eminim” dedi.

Alman pilot gün boyunca dikkatli sürüşler yaptığını söyledi.

“Sadece dikkatli davrandım. Jerez’de yanlış şeyler yaptım. Arabadaki konumumu farketmedim. Ama burada daha dikkatliyim. Herşey gayet iyi.”


Yorumlar

“Rosberg: Ferrari Galibiyet Mücadelesi Verebilir” için 10 yanıt

  1. Ferrari’nin gerçekten geliştiğini söyleyebilmemiz için ilk iki çizgide Ferrari görmemiz lazım. 2009’dan bu yana bir elin parmağı kadar anca pol aldık galiba.

  2. Gecenseneye göre araçlar çok hızlı birsekilde gelişiyor.gelişim Yarısı devam ediyor.kim daha. Seri gelişebişirse önde olacaktır.hiç belli olmaz. Bir balmiştim melborne de polde bir ferrari

  3. McLarenist® avatarı

    Ferrari ile McLaren önde olsun başka bir şey istemem şu hayatta. Mercedes isterse 2 sn farkla sezonu domine etsin ama ikincilik mücadelesi bu iki efsane arasında olsun(zor olsa da hoş temenni). Gün gelir Mercedes de yitip gider, şüphesiz f1’in iki büyüğü vardır.

  4. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    bence Mercedes takiyye yapıyor. Spora ilgi azalmasın diye F1 yönetiminin de bilgisi dahilinde diğerleri yaklaşıyormuş gibi bir hava estiriliyor. Hala en azından 1 , 1.5 saniye fark olduğunu düşünüyorum. bu sene tek değişen Mercedes dışındaki takımların daha sıkı çekişmeleri olur. Tek bilinmeyen Mclaren. Onun da diğer grubun içinde yer alacağını düşünüyorum. Avustralya da en azından % 70 oranında senenin gidişatı belli olur. Ferrari hızlansa da bence en fazla podyum mücadelesi verebilir.

    1. Aynen öyle. Korkuları var olan sistemin değişmesi, yani motorların değişmesi. Çünkü geçen senenin tekrarı olursa hiç şansları yok 2017 için motorlar kesin değişir. Şimdiden bak sizde iyi durumdasınız, bizi yakaladınız gibi laflarla akıllarınca rekabet ortamı yaratıp, kendilerinin sağlama almaya çalışıyorlar.

      1. Aydın Ahmet avatarı

        Takımlar aptal bir akıllı düşünen sizsiniz :))

  5. belli olmaz gercide yakın olabilir

  6. Melbourne hafta sonuna kadar dişler sıkılmalı. Sıralama turlarında bir Ferrari ilk 3 içine girdiği takdirde, Ferrari taraftarları olarak mutlu olabiliriz.

    Hala temkinliyim ve ister istemez şüphelerim var.

  7. ulan tabi galibiyet icin yarışacak sen marusya mı sandın ferrariyi sanki ferrari bugüne kadar yoktuda birden fasülye tarlasında bitti la neymiştin sen rosberg

  8. Daha 1 ay önce Vettel benim arka ışığımı görmeye devam edecek diyen bir adamın bu denli ‘çark’ etmesi garip olduğu kadar Ferrari takımının da başarısı. Ferrari dediği gibi galibiyet mücadelesi vermeyecek ama kendilerine biraz daha yakın olacak orası kesin.

    Halinden memnun gözükmüyor. Son paragrafta da garip konuşmuş, ne demek istediğini anlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir