Ricciardo: RB11 Güçlü Hissettiriyor

yazar:

kategori:

Red Bull’dan Daniel Ricciardo, RB11’in oldukça güçlü hissettirdiğini söyledi.

Avustralyalı pilot dün olduğu gibi yine güçlü bir performans ortaya koymuş ve günü ilk sırada tamamlamıştı. Ricciardo ayrıca 143 tur ile günün en fazla tur atan ismi de oldu.

Ricciardo “Araç iyi hissettiriyor. Şasi gerçekten iyi görünüyor. Geçen yılki aracımız zaten güçlüydü ve bu RB11, birçok alanda RB10 ile benzer özelliklere sahip”

“İyi bir gün oldu. 100’den fazla tur atmak istiyorduk ve bugün beklediğimizden daha fazlasını yaptık. Sağlam bir performans gösterdik. Olumlu bazı pit stop çalışmaları ve yarış simülasyonları yaptık.”

“Bu sadece bir test bile olsa listenin en üstünde olmak bizi heyecanlandırdırıyor. Açıkçası diğerlerinin ne yaptığına dair bir fikrim yok ancak performansımız cesaret verici” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: RB11 Güçlü Hissettiriyor” için 2 yanıt

  1. Çok iyi tur sayısı gerçekten harika bir gün. Umarım reno biraz mmotoru geliştirmiştir ozaman biraz daha yakin olabiliriz mercolara

  2. TRF1 ekibi ne biçim iş yapıyorsunuz anlamıyorum. Tercüme yapıyor diye laf atmış birileri, az bile söylemiş! Günün haberlerini sekmede açıp okuyorum ve yorumluyorum, ben bunu yapana kadar 3-4 haber daha giriliyor. Onları da okurken bir bakıyorum 3 tane daha girilmiş! Amacınız nedir bir türlü anlayamadım? Siz bizi robot mu sandınız?

    Kemal, Abdullah, Erdim lütfen biraz yavaş olun yahu! Klavyenizden kıvılcımlar çıkıyor olmalı!!! 😀

    Ellerinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir