McLaren: Performansa Odaklanmak İçin Henüz Erken

yazar:

kategori:

Eric Boullier, McLaren’in son testlerden önce performansa odaklanmayacağını açıkladı.

Perşembe günü MGU-K sorunu yaşayan İngiliz takım, cuma günü 59 tur atarak umut verici bir performans ortaya koymuştu.

Ancak programlarından %50 geride olduğunu açıklayan Boullier, henüz performansa odaklanmadıklarını söyledi.

Boullier “Getirdiğimiz her yeni çözüm farklı bir amaç için. Ancak bu hafta gelişime odaklandık, performansa değil. Gelecek hafta performans için biraz daha fazla parçamız olacak”

“Aracın hala lansman konfigürasyonunda olduğunu görebilirisiniz. Henüz daha fazla güncelleme getirecek kadar mesafe kat edemedik bu yüzden gelecek hafta yeni adımlar görebiliriz. Ve Avustralya’da bir başka büyük güncelleme paket olacak”

“Sistem parametreleri ve birçok şeyi kontrol ediyoruz. Aracı anlamaya çalışıyoruz. Bazı dayanıklılık kontrolleri yapıyoruz. İlk önce bunlara odaklanarak sorunları çözüp daha sonra performansa odaklanabiliriz. Programımız bu şekilde. Şimdiki önceliğimiz dayanıklılık” dedi.

Avustralya’ya hazır olup olamayacakları sorusuna Boullier “Dürüst olmak gerekirse emin değilim. Önümüzde hazır olmak için 12 gün var ve eğer 12 günün yarısını kaçırırsak %100 hazır olmayacağız. Dayanıklılığı her zaman kontrol etmek zorundayız. Sadece motor kısmı değil tüm araca dikkat etmeliyiz. Ama elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan eminim” dedi.


Yorumlar

“McLaren: Performansa Odaklanmak İçin Henüz Erken” için bir yanıt

  1. Aracı daha düzgün yürütemiyoruz ki ! ne performansı 🙂 Honda ve Mclaren’in bu kadar aciz olacaklarını tahmin etmezdim. Geçen seneki reno’dan kötü durumdalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir