Vettel Ferrari ve Mclaren'in Tekliflerini Reddetmiş!

yazar:

kategori:

BBC Televizyonu, Red Bull ile anlaşmasını yenilediğini duyuran Sebastian Vettel’e Ferrari, Mclaren, Toyota ve Brawn GP’den teklifler gittiğini iddia etti.

Pit alanı muhabiri Ted Kravtiz’e göre yukarıda adı geçen 4 takım, 2011’de Vettel’i kendi bünyesine katmak için tekliflerde bulunmuş.

Red Bull takımı bu sabah yaptığı açıklamada Vettel ile anlaşmasını 2011 sezonunun sonuna kadar uzattığını duyurmuştu.

Vettel’in adı daha önce de Ferrari ve Mclaren takımlarıyla anılmıştı.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı

    İnşallah McLaren' e geldiğini görmeyiz.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Adrian Newey demişti sanırım bi ara ''Şu anda güçlü olan takım biziz Vettel neden bırakıp gitsin ki'' demişti. Haklı ama Redbull her sezonun rekabetçi olacağına inanmıyorum. Belki 2010'dada rekabetçi olabilirler ama sonra baktıki Vettel olmuyor 2012'de ya Ferrari'ye ya da McLaren'e. Ama McLaren'a gitme ihtimali daha yüksek. Ferrari'de o zamanlarda Massa-Alonso ikilisi olabilir. Massa'da bırakırsa bilemem 🙂

  3. İsabet olmuş iyiki gelmemiş Mclarene,inşallah ilerde bir günde gelmez..ona ihtiyacımız yok..

  4. Seneye değişmiyor değil tam tersi her şey büyük oranda değişiyor. Bu sene ki gibi bir değişim göreceksiniz. Bu sene dış yapılar çoğunluk ile değişti, seneye iç üniteler tamamen değişmiş olacak. Değişimlerde en hızlı başarımı yakalayanlar lider olur kanunu seneyede olacak. Kimsenin yerini garanti görmeyin. Yakıt harcanmaması bile başlı başına şuan ki teknolojilerin tamamen değişmesi demek. Motorun önemini daha da yükseltiyor, motor başarım ihtiyacı artıyor. Motora bağlı üniteler haricindekiler % 85 in üzerinde değişecek.

  5. elif çivici avatarı

    bu çocuk harbiden çok akıllı çocuk..direk ferrari ve mclaren e gelip güçlü araçla yarışıp şampiyon olmaktansa,gelecegi çok da belli olmayan red bull da kalıyor,orda şampiyon olup direk efsaneleşmek istiyor..

  6. raşit özkal avatarı

    gelmessen gelme ya sen olMASSAnda olur

  7. Bu sene güçlü olan takımların seneyede güçlü olması beklenebilir.Çünkü araçlar pek değişmiyor.Yani sezon sonu en hızlı araç önümüzdeki sezon evrim geçirip yine en hızlı başlayabilir.Ama Vettel sen bizimsin:)

  8. massaraikkonen diyecektim özür

  9. massathebest çok doğru söyledin bizim pilotlarımız zaten gridin en iyileri

  10. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    valla bende ferrari de görmek istemiyorum sylar 😀 bizim pilotlarımız bize yeter.mızız lara ok kerse yok rüzgara bahane bulan caylaklara ihtiyacaımız yok.go kimi go massa!

  11. Eğer Vettel Red Bull'da başarılı olacağına inanıyorsa ve mutlu olacağına inanıyorsa, kalmıştır. Neden eleştiriyorsunuz ve salak diyorsunuz?

  12. redbulun 2010 2011 de başarısız olacak diye anlaşmasımı var ne alaka anlamdımm redbulda para gani nevi gibi bir tasarımcı neden olmasınn

  13. McLaren mı?
    Yüreğime inerdi heralde.
    Vettel McLaren'da görmek istediğim en son kişi.

  14. burak gören avatarı

    brawn ve toyota yı anlarımda ferrari ve mclaren i reddetçek kadar salak biri değil bu 😉 2010 da redbull böyle olmayacak 2011 de hiç olma zgibime geliyor 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir