Maldonado E23’ü Övdü

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, E23’ün sürülübelirliği karşısında oldukça heyecanlı olduğunu söylüyor.

Venezuelalı pilot testlerin ilk gününü zirvede tamamladıktan sonra, üçüncü günde de piste çıktı ve süper yumuşak lastikler ile günün en hızlı zaman turunu kaydetti.

Maldonado “Aracın en etkili şeyi sürülebilirliği. Takım kurulum açısından ve yeni parçalar açısından mükemmel bir iş çıkardı. Bu durum tüm takımı teşvik ediyor ve herşey oldukça iyi çalışıyor. Sürüş açısından herşey oldukça iyi görünüyor”

“Çok iyi bir sürüş ve çok iyi bir güç var. Daha fazlası gelebilir. Araçtan daha fazlasını elde edebiliriz. Şuan için ileriye doğru iy bir adım attığımızı düşünüyorum.”

“Mercedes mühendisleriyle çalışmak çok iyi.  Bu gerçekten çok önemli. Umarım daha iyi ve daha iyisini yapabiliriz”

Maldonado bu yıl geçen yılki zor mücadelenin meyvelerini toplayacaklarına inanıyor.

“Çok mutluyum. Geçen yıl çok büyük sorunlarımız vardı. Ve bu yıl geçen yıla göre çok büyük bir gelişim gösterdik. Önümüzde daha fazla gün var ve daha fazlasını yapabiliriz. Çok şey öğreniyoruz ve aynı zamanda sürüş açısından olumlu günler geçiyoruz. Araç beni çok şaşırttı. Çünkü herşey çok iyi çalışıyor”

Maldonado son test gününden memnun olduğun söylüyor.

“Yumuşak lastikler ile daha mutluydum. Ancak aracı öğreniyoruz. Farklı lastiklerde daha fazla veri elde etmeye çalışıyoruz. Bir yarış simülasyonu yapmayı başardık ve tüm turlarda oldukça tutarlıydık. Herşey iyi görünüyor”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir