Kimi Raikkonen İle Söyleşi

yazar:

kategori:

Bugün en mücadeleci olan neydi?

Kimi Raikkonen: Normal bir cumaydı. Araç üzerinde çalıştık. İlk seans biraz aldatıcıydı ancak 2. seans oldukça iyi geçti. Sorun yaşamadan normal bir seans geçirdik.

Podyumun gerçekçi bir hedef olduğunu düşünüyor musun?

KR: Evet. Herşey olmalı ve bu sıralamada elde edeceğimiz dereceye ve yarışın başlangıcına bağlı. Ancak araçtan memnunum ve hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptık.

Araç hangi bölümlerde gelişebilir?

KR: Daha fazla hıza ihtiyacımız var. Ancak genel olarak kontrol oldukça iyi ve eğer daha fazla downforce bulabilirsek virajlarda daha hızlı olabiliriz. Bunun dışında denge çok kötü değil.

Bugün Luca’ya yardım ettin mi?

KR: Ben kendi işlerim ile meşguldüm ancak eğer ihtiyacı olursa sonra konuşacağız. Eğer ihtiyacı olursa yeteri kadar yardım olacak.

Rallinin ardından gelecekte ralli hakkında ne düşünüyorsun?

KR: Zamanım olduğumda ve iyi ralliler olduğunda yine yapacağım ancak şu anda buraya odaklanıyoruz ve yarışlarda büyük boşluk olduğunda ne olacağını göreceğiz.

Tatilde ne yaptın?

KR: Ralli yaptım ve ardından evimde normal bir tatil geçirdim.

Michael’in senin yarında yarışabileceğini gazeteden öğrendin, bu doğru mu?

KR: Rallideyken birisi bana onun yarışabileceğini söyledi. Benim için gazeteden ya da direkt olarak takımdan öğrenme konusunda sorun yoktu. anlatacak bir şey yoktu çünkü yarışacağı % 100 kesin değildi.

Rakip bir takımın patronu gelecek sene Fernando Alonso’yu burada görmeyi beklediklerini söyledi. Gelecek sene için senin pozisyonun değişti mi?

KR: Her zaman aynı soru soruluyor ve aynı cevap veriliyor. Anlaşmam var ve şu an için durum bundan ibaret. Bildiğim tek şey bu.


Yorumlar

  1. Alonso gelecek ferrariye bu kesin gibi birşey.Verilen demeçler bunu gösteriyor.Raikkonen Mclarene tekrar dönebilir.Aslında dönmesinide istiyorum

  2. iste klasik bir kimi ruh hali hayati hep kendi istedigi sevdigi gibi yasiyor bol sans kimi

  3. gokhan cinar avatarı

    pazar günü iyi işler yapması istiyorum. ama yarın ki sıralama turlarından sonra kesin birsey söyleyebiliriz ferrari ne kadar iyi olabilecek? zafer beklemek hayal görmek olur ferrari nin gelişimine göre degişebilir işler örnegin spa da belki çünkü kimi spa da iyidir.ama bu hafta tekrar dan podyuma çıkması bile sevindirici olacaktır.şimdiden tüm pilotlara(badoere fazlasıyla) basarılar kimi ye de tüm kalbimle basarılar iyi geceler :)))

  4. "anlaşmam var." kilit cumle..

  5. Vesi_ Çağla Su avatarı
    Vesi_ Çağla Su

    Evet, Beğendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir