Kvyat: RB11’de Büyük Bir Potansiyel Var

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat  bu yıl Red Bull’un büyük bir potansiyelinin olduğunu ancak önümüzdeki testler için gelişmelerinin gerektiğini söyledi.

Kvyat şu ana kadar Red Bull ile dört test günü tamamladı ve Formula 1’in büyük takımlarından birindeki yaşama alışmaya başladı.

“Bence araca, takıma ve birbirimize alışmada hala birşeyler öğreniyorum. Attığımız adımlar iyi ve cesaret verici. Büyük bir potansiyel var, ancak ne kadar büyük olduğunu zaman gösterecek.”

“Tur zamanlarından bağımsız olarak elbette gelişim yapmayı planlıyoruz ve her zaman bunu hedefliyoruz. Umarız bunu yapabiliriz.”

Kvyat Ricciardo’nun yolunda ilerliyor ve Toro Rosso’dan Red Bull’a geçmişti. Sezonun ilk yarışını düşünüp düşünmediği sorulduğunda:

“Elbette düşünüyorum, ancak şu an söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Bunu oraya vardığımızda anlayacağız, bu yüzden sabırlı olmalıyız ve oraya vardığımızda hazır olmalıyız. Bu testte çok fazla tur atmak bize yardım ediyor ve takım içinde kendime daha çok güvenmeye başlıyorum. Bunun çok yararı var, çok iyi.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir