Vettel Sorunlardan Korkmuyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel bugün Ferrari’sinde 76 tur tamamladı ve öğleden sonraki çoğu zamanını garajda geçirdi. Ferrari henüz bir yarış simülasyonu yapabilmiş değil, ancak Vettel takımın planlarına uygun hareket ettiğini söylüyor.

“Genel olarak aracın dayanıklılığına odaklandığımızı söyleyebilirim, bazı uzun sürüşler yaptık, çeşitli ayarlar ve lastik konfigürasyonlarını test ettik. İstediğimiz gibi sürüşler yapamadık, ancak kış testlerindeki bu etapta her zaman başetmeniz gereken ilk gün sorunları olacaktır. Genel olarak araçtaki hislerimin olumlu olduğunu ve önümüzdeki haftaki testleri iple çektiğimi söyleyebilirim.”

Vettel Fernando Alonso kaza yaparken hemen arkasında sürüyordu. Alonso önlem olarak tüm gece boyunca hastanede kalacak.

“Fernando’nun çabucak iyileşmesini ümit ediyorum. Şanslıyız ki bazı iyi haberler aldık, umarım önümüzdeki haftanın testinde tekrar zinde olarak yer alabilir.”


Yorumlar

“Vettel Sorunlardan Korkmuyor” için 2 yanıt

  1. Tifosiler saygıdeğer fandaşlarım

    korkaklar asla şampiyon olamaz

    aslanımız meydan okuyor

    helal olsun bastırın hucum acımak yok

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    nasıl hiç yarış simülasyonu yapamıyoruz anlamadım.gerçi bazı uzun sürüş denemeleri oldu barcelona testinin özellikle son iki günü ancak demekki araçta anlamaya çalışmaları gereken baya şey var.veya ayarlaması çok kolay olmayabilir.2014-2015 yapılan değişiklikler baya kapsamlı olacak ki hepsini bir araya getirip tam bir yarış simülasyonu geçiremedik.bunu zaten gerçek manada bir mercedes yaptı bir de belki red bull.umarım son test haftası uzun stinleri olabildiği kadar zorlarız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir