Sutil: "Force India Gerçekten Gelişiyor"

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Valensiya’da şimdiye kadar gösterdikleri iyi performansın ardından Force India’nın Formula 1’de önde giden takımlardan biri haline gelme yolunda ilerlediğine inanıyor.

Silverstone kökenli takımın bu sezon şimdiye kadar henüz puan alamamasına rağmen Sutil, takımın hızlı gelişiminin, Avrupa GP’de atılım yapacakları bir sonuç almalarını sağlayabileceğini düşünüyor.

Sutil: “(Takımda) Çok büyük bir motivasyon var. Araç gittikçe iyileşiyor ve orta grupta mücadele ediyoruz. Bu, geçen seneye göre çok farklı bir durum.”

Cuma antrenmanlarını genelde 6. tamamlamasının ardından Sutil, takımın Almanya’daki performansını devam ettirip sonuca ulaşabileceklerine inanıyır.

Sutil: “(sıralamalarda)Nurburgring’dekine benzer bir performans olacağına inanıyorum, umarım yarışta da.”

“İlk 10’a yakın olabilmeliyiz. Ama şu anda diğerlerinin hangi yakıt yüklerinde olduğunu bilinmez. Cuma günleri bunu bilemezsiniz ama Cumartesi sabah seansında en azından durumumuz için daha net bir görüntü ortaya çıkar”

Ve Sutil, Force India’nın McLaren-Mercedes ile olan teknik iş birliğine ve yeni şef operatör Simon Roberts’ de övgülerde bulundu.

Sutil: “Simon’un çok iyi bir insan olduğunu ve çok profesyonelce iş çıkardığını düşünüyorum. Takımdaki herkesin kendi işini yaptığına inanıyorum. Kimse çok fazla kontrol altında değil, bu yüzden istedikleri herşeyi geliştirmede özgürler ve şu anda da çok iyi iş çıkarıyorlar”

“İyi güncellemelerimiz oluyor ve kesinlikle önlere giden yoldayız. Aero açısından bu sene daha büyük bir adım atıldı”


Yorumlar

  1. umarim gelisim gercektir. q3'e normal yakit yukuyle kalabilirsen sansin var sutilcigim. force india'dan cok sutil olarak bakiyorum bem. sonucta fisichella puan, podyum, galibiyet gormus. ununu eleyip elegini asmis adam. sutil icin daha onemli. takima ilk puanlari veya kismetse galibiyet veya podyumu (sans faktoru de olursa neden olmasin?) biri getirecekse o da sutil olsun isterim. spyker'a tarihinin ilk ve tek puanini sutil'in getirdigini de unutmayalim. ve sutil'in f1'de kazandigi tek puan oluyor bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir