Schumacher Tam Dönmeyi İsterse Mclaren İlgileniyor

yazar:

kategori:

Eğer Michael Schumacher Formula 1’e tam zamanlı dönüş yapmak istiyorsa Mclaren Mercedes onunla ilgilenebilir.

Mirror’a konuşan Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh “Eğer 7 dünya şampiyonu sürücü Formula 1’e ciddi şekilde dönmeyi düşünüyorsa onunla ilgilenmememiz aptallık olur. Ancak bunun olacağını düşünmüyorum.” dedi.

Schumacher 2006’da emekli olmasının ardından bu yarışa Felipe Massa’nın yerine çıkmayı planlamış ancak boynundaki ağrılar nedeniyle vazgeçmişti.

Schumacher’in eski takım patronu Ross Brawn ise Alman sürücü ile geçtiğimiz hafta görüştüklerini ve kendisinin tam süreli geri dönüş planlamadığını söyledi.

Brawn “Sadece 7 yarışlık olduğu için dönmeyi düşündü.” dedi.


Yorumlar

  1. iyi biliyorsun valla vega cok seviyelisin kardes peki diyorsun ki su tarihte ayrildi bunlar bende sana diyorum ki o zaman nasil oluyorda fordun elden cikarmak istedigi volvoyu beraber almak istiyorlar sen bana bunu acikla ayrica fiat tarihinin en kotu zamanlarini yasiyor krizden bir grande funtomu cikaracak alfa romeo zarar kendi adiyla uretilen araclar zarar bir tek punto zarar etmiyor ama yeteri kadar karda yok yani fazla atmayalim

  2. Bu arada Fiat'ın durumu son seneler oldukça iyileşmekte. "Grande Punto" modeli tamamen Fiat'ı ekonomik krizden kurtarmak için yapılmış bir makinaydı. Gerçekten kurtardı da. Tabi burada başarılı bir CEO olan "Sergio Marchionne"nin katkısı yadsınamaz. Aynı kişi "Chrysler Group LLC"nin de CEO'su.

  3. 14 Mayıs 2007 tarihinde "DaimlerChrysler"in "Chrsyler"inin %80,1'i "Cerberus"a satılır. "Daimler" ayrı bir şirket olur. 27 Nisan 2009 yılında "Daimler" elindeki "19,9"luk hisseyi de satar ve "Daimler" ile "Chrysler" arasında bağ tamamen kopar. Bu yüzden "Mercedes" hisselerini "Chrysler" kontrol ediyor %50 olarak demek çok saçma oluyor ve komik duruma düşürüyor insanı.

    Chrysler-Fiat ilişkisine gelirsek de, onu da şöyle açıklayalım. Yapılan anlaşma Fiat'ın Chrysler'deki hisselerini kademeli olarak %20den %35'e oradan da %51'e arttırılmasını ön görüyor.

    Gördüğün gibi zfr, özeti bu. Lütfen araştır, seviyeli konuş biraz ve son olarak bir düşünceyi savunuyorsan kanıt göster.

  4. bende sana israrla soyluyorum vega tamam bu iki sirket ayrildi ama mercedes hisselerinin yarisi birinde diger yarisida birinde mercedese yine ortaklar diyorum sen cok seviyelisinde ben seviyesizim oylemi bak simdi bilmiyorsan ogren fiat bu gurubun yuzde 24 u alip amerika pazarina acilmayi ve burada uretilecek araclari beraber yapmak istiyordu ama buna da abd hukumeti izin vermedi ayrica fiat kendi durumunu duzeltemiyor ki gidipte bunlarin buyuk hissesini alsin yanlis biliyorsun vega bende sana diyorum ki sende iyi arastir

  5. benim inanasım gelmiyor. yok yaaaa, imkansız.

  6. Geçmişte de böyle bir durum olmuştu. Mclaren hep istiyordu. Kim istemez ki.
    Artık bunun gerçekleşmesi pek mümkün değil. Güzel bir haber.

  7. Geride kalmışsın zfr biraz… 10 Haziran 2009'dan itibaren "Chrysler Group LLC" olarak Chrysler şirketi yeni isim aldı. Fiat ise Chrysler'in %51'ine sahip olmak istemekte (opsiyonlarla). Mercedes-Benz ise dediğim gibi "Daimler AG" tarafından yönetilmekte ve bunun Chrysler ile alakası kalmadı. Linklere bakmanı ve "iyi atlamışsın vegacım" tarzı seviyesiz yorumlardan uzak durmanı öneririm.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Daimler_AG
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler

  8. ayrica fiat sadece %24 hissesini alip belirli alanlarda genis tabanli aotaklik yapmak istiyordu ama mbd hukumeti onaylamadi bunu yani fiat komple alamaz

  9. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Shumi bir Alman McLaren Mercedesinde onu zamanında istediği bir gerçek.Ama artık mümkün olacağını sanmıyorum.

  10. yok vegacim iyi atladin ama bu grup hala belirli alanlarda beraber ve mercedesi beraber idare ediyorlar sadece ortaklari artti yani sadec hisse satisi oldu ayrilik yok

  11. "daimler chrysler" grubu diye bir şey kalmadı günümüzde bunu da hatırlatmak lazım, bilgi yanlışlığını düzeltelim.

    Daimler ile Chrysler bir veya iki sene önce ayrıldılar. Mercedes'in de içinde bulunduğu Daimler "Daimler AG" adı altında tekrar kuruldu. Chrysler Grubunu da "Cerberus" adlı bir Amerikan yatırım şirketi aldı. Sanırım en son Fiat Chrysler grubunu satın almak istiyordu (veya aldı).

  12. simdi sıkı durun da arkadaslar size son duydugum bir seyi anlatayim mc larenin buyuk ortaklarindan ve motor saglayicisi mercedesi yapan daimler chrysler grubu bilindigi gibi dunyanin en buyuk 2 motor ureticisinden birisi olan bu grup eger schumi f1 e gercekten donmek isterse ona hicte reddedemeyecegi bir teklifle ve sinirsiz harcamayla teklif goturmek istiyormus hatta bunu gorusmek uzere schumiye haber gondermisler bile

  13. McLaren Schumacher'i 10 küsür yıl önce de istiyormuş zaten. Eskiden beri McLaren Schumacher'e platonik bir aşk besler. F1 Racing'in geçen seneki sayılarından birinde de bahsediyordu sanırım bu konudan.

    Ron Dennis-Schumacher konuşması

    http://www.youtube.com/watch?v=wYI6PFNDFrg

  14. Olur mu öyle saçmalık ya. 🙂

  15. ama bakalim schumi ilgileniyor mu? 😀

  16.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Schumi Ve Mclaren Birlikteler.. Kıyamet Alameti gibi birsey olur bu ya 😀

  17. Adam 40 yaşına gelmiş hala uzun süreli dönmeden bahsediliyor.Genç yeteneklere şans verilmeli.eğer Mclaren kova yı gönderecekse rosberg veya sutili düşünmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir