Arrivabene, Gutierrez’in Ferrari’nin Paralı Pilotu Olduğu İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene, takımın yedek pilotu Esteban Gutierrez’in kendilerinin paralı pilotu olduğu yönündeki iddiaları kabul etmedi.

Geçen sene sonunda Sauber’deki koltuğunu kaybeden Gutierrez, sürpriz bir şekilde Ferrari’de Claro sponsorluğuyla birlikte Ferrari’de yedek pilotluğa geçti.

Arrivabene “Esteban’la anlaşmamız nedeniyle çok fazla eleştiri okudum. Ferrari’deki bu görevi America Movil’in büyük bütçesi sayesinde aldığını okudum.”

“Bu doğru değil. America Movil ve Carlos Sainz ile olan görüşmelerde Esteban yoktu çünkü ben Carlos ile arkadaşım. Onu aradım ve anlaştık.”

“Esteban Formula 1’e çok erken geldi. Saygısız olmak istemiyorum ancak aynı zamanda çok fazla sorunu olan bir takımla girdi. Sauber onun için doğru takım değildi.”

“Bu iki şey dikkate alınmalı. Onun performansını değerlendirmek istiyoruz. Esteban ile anlaştık çünkü o bizim motorumuzu geçen seneden biliyor.”

“Her gün Maranello’da çalışıyor ve şimdi Barcelona’da film çekimi ile bizimle çalışmaya başlıyor. Genç sürücüyü Formula 1’e hazırlamanın doğru yolu bu.” dedi.


Yorumlar

“Arrivabene, Gutierrez’in Ferrari’nin Paralı Pilotu Olduğu İddialarını Yalanladı” için bir yanıt

  1. Esteban Formula 1’e çok erken geldi. Saygısız olmak istemiyorum ancak aynı zamanda çok fazla sorunu olan bir takımla girdi. Sauber onun için doğru takım değildi.

    Genç sürücüyü Formula 1’e hazırlamanın doğru yolu bu.

    Felipe Massa V2: Zorlama F1 pilotu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir