Button "Barrichello Galibiyeti Hak Etti"

yazar:

kategori:

Dünya Şampiyonası Lideri Jenson Button, takım arkadaşı Rubens Barrichello’nun Avrupa GP’de galibiyeyi hak ettiğini ve Brezilyalı sürücünün bu yarışta kendisinden daha iyi iş çıkardığını söyledi.

Button “Rubens bu hafta sonu harika bir iş çıkardı ve galibiyeti hak etti. Onun için uzun zaman, 5 yıl olmuştu. Onun için mutluyum.”

“Kesinlikle podyumda olmayı tercih ederdim ancak değilim. o bu hafta sonu daha iyi iş çıkardı. Bir hata bile yapmadı.” dedi.

Button bu hafta sonu aldığı sonuçtan memnun değil ancak puan farkını koruduğu için mutlu.

Button “Bir bakıma hedefimizi başardık. Red Bull’ları yenmek için geldik ve bizim aracımıza uygun pistte bir kaç puan kazandık.”


Ancak takım arkadaşımın benim bu kadar farklı önümde olmasını beklemiyordum. Gelecek yarışa kadar çözmem gereken bir şey olmalı.”

“Red Bull için zor bir hafta sonu oldu ancak onların hızlı olacağı bir piste gidiyoruz. Mark’tan bir kaç puan kazandım ve bu iyi ancak takım arkadaşıma karşı çok puan kaybettim.”

“Ancak hâlâ çok fark var ve durum o kadar kötü değil. Arkamdaki insanlar pozisyon kazanmak için çalışıyorlar ve er ya da geç bir şeyler yapmazsam farkı kapatacaklar.” dedi.


Yorumlar

  1. meraklanma jenson, ross brawn baban bir dahaki yarışa bir güzellik yapar, sen yine rubens'in önünde olursun.. sonra yine kazanmaktan sıkıldım gibi boyunu ve haddini aşan laflar edersin, sonra yine burnun sürtülür, ve bizler de gülerek izleriz bu garip komik hallerini.

  2. Jenson Button avatarı

    Zaten Hep Bir Mazaretiz Var İlle Button'ı Kötüleyeceksiniz Adam Bugüne Kadar 2000-2009'a Toplasan 3-4 Kez Kaza Yaptı Adam Yetenekli Araba'da Hızlı Olunca İyi Bir Pilot Olduğunu Gösteriyor Zaten Bırakın Şu Adamı Yermeyi Bir Daha Takdir Edin

  3. bariçello senden herzaman iyi iş çıkartırda takım emri varr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir