Alonso Zorlu Yarışın Ardından Gelen Puana Sevindi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso Avrupa Grand Prix’sinde elde ettiği altıncılıktan memnun ve kötü geçen sıralamanın ardından elde edilebilecek en iyi sonucun bu olduğunu düşünüyor. Yaşadığı fren probleminin ardından yarışa sekizinci sıradan başlamak zorunda kalan İspanyol pilot bugün üç puan almayı başardı.

“Kendi evimdeki yarışta elde ettiğim altıncılık mümkün olan en iyi sonuçtu ve üç puan sekizinci başladığımız düşünülürse iyi bir sonuç. Zorlu bir yarış oldu. İlk zorluk sıcaklıktı ama yarış da oldukça rekabetçiydi ve pozisyonumu korumak için hep zorlamak zorunda kaldım.”

“Ancak tüm hafta sonu hızlıydık ve bu ivmeyi koruyabileceğimize inanıyorum. Böylece Spa’da daha iyi bir sonuç elde edebiliriz.”

Çaylak Renault pilotu Romain Grosjean ise ilk yarışını sorunlarla geçirdi ve 15. sırada kaldı.

“Ne yazık ki ilk tur benim için iyi değildi ama yarış içinde olumlu şeyler oldu. Çok değerli tecrübeler yaşadım. Startta çok daha fazla konsantre olup çevremde olan her şeye dikkat etmeliydim, bunu ardından istikrarlı olup iyi tur zamanları çıkardım. Spa’da daha iyisini yapmak gerektiği apaçık ortada ve Valensiya’da elde ettiğim tecrübeyi orada kullanıyor olacağım.”


Yorumlar

  1. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    oohoo 3 puana da sevinir oldu adam her düşüşün bir çıkışı var inş. seni yine sampiyon görebiliriz

  2. yuh artık gökhan ilk senesinde basarılı olan cok pilot var ama onlar kış testlerınde binlerce kilometre kat edıyorlar romain daha ilk kez f1 aracına oturdu ılk yarıstan ucacak halı yok ya en hızlı tur sıralamasnda alonsoyu gectı daha neyapsın

  3. Bu Renault' un yeni pilotu bana Jason Tahincioğlu' nu hatırlattı.15.liğe seviniyorsa bizim için sorun yok.İlk senesinde ilk beşe giren pilotlar var.

  4. herşeye rağmen çok güzel bi yarış çıkardı. bence startıda fena değildi. biraz dışarı taştı ama iyi toparladı hemen. sıra kaybetmedi en azından. her şartta yarışma ruhunu kaybetmediğin ve bırakmadığın için teşekkürler

  5. fernando herzmnkı gibi limitte kullandı aracı romain startı saymazsak harıka bır surus gercklestrdı ancak startta ılk yarısının olması ıtıbaryle baya bı bocaladı umarım spada daha ıyı bır kalkıs yapar start f1 de cok onemlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir