Button: “Attığımız 100 Tur 1000 Tur Gibi Geldi”

yazar:

kategori:

Jenson Button bugün McLaren Honda ile 100 tur atmayı başardı ve daha önce yaşanmış sorunlardan sonra bu sürüşün 1000 tur gibi hissettirdiğini söyledi.

“101 tur atmak iyiydi, bugün dayanıklılığımız harikaydı, gerçekten ileri yönde bir adım oldu ve herkes büyük bir efor sarfetti. Eğer zaman ekranlarına bakarsanız hızlı olamadığımızı görürsünüz, ancak çok fazla ilerleme var ve önümüzdeki günlerde çok fazla gelişebiliriz.”

“Bir çok takım için 100 tur hiçbirşeydir, ancak bizim için 1000 tur gibiydi, çünkü bu paketten çok fazla şey öğrenmemizi sağladı. Güç ünitesinden daha fazlasını elde edebilecğeimizi biliyoruz, iyi bir gelişme ancak daha uzun uzun yolumuz var.”

“Çok fazla ayar çalışması yapmadım, çünkü aero parçaları deniyorduk, farklı sürüş yükseklikleri ve ön kanatları test ediyorduk. Bunlar çok fazla hız kazandırabilirler. Ayarlar ise en fazla birkaç yüzdelik kazandırabilir.”

“Araç ayarlarında çok fazla çalışmaya ihtiyaç var, bu yüzden Pazar günü iyi bir gün geçirmeliyim. His nispeten iyiydi, ancak hala gelişim süreci devam ediyor. Burası kesinlikle olmak istediğimiz yer değil.”


Yorumlar

“Button: “Attığımız 100 Tur 1000 Tur Gibi Geldi”” için 5 yanıt

  1. ben mclaren’in o kadar kötü olduğunu sanmıyorum açıkçası,dayanıklılık sıkıntılı görünüyor sadece ama performans olarak iyi olacaklardır,alonso ve button en iyi pilotlardan ve mclaren küçümsenecek takım değil.Sezonun ilk yarışlarında zorlanacaklar ama sonlara doğru çok gelişeceklerdir ve hatta önümüzdeki sezon şampiyonluk için bile savaşabilecekler bence,potansiyel yok denilemez.

  2. rosberg power avatarı

    mercedes olmadan bir hiçsiniz.

    1. McLaren engin avatarı

      Çok komik bir yorum zamanında tası tarağı toplayıp f1 sen kaçan kim McLaren sizi tekrar gündeme getirdi yazarken geçmişimize bakarak yaz

    2. Mercedes’de bir zamanlar HİÇTİ 1000km’lik gizli lastik testi sağolsun.!
      Kim bilir belki o testte bile 2014 motorunuzu kullandınız ha.

  3. Çoğu pilot ayarların öneminden dem vururken Button bu kez ayarları fazla hafife almış gibi geldi. En fazla birkaç yüzdelik mi ? Hiç sanmıyorum. Bence sandığımızdan fazla yavaş şu anda Mclaren ve bu yavaşlığın daha iyi aero parçalarıyla daha çabuk aşılacağının farkında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir