Briatore: "Bir Yere Gittiğimiz Yok!"

yazar:

kategori:

Renault F1 Takım Patronu Flavio Briatore, Renault’un Formula 1’den çekilecek sıradaki üretici olduğu düşüncelerini kabul etmedi.

Dün Valencia’dan gelen haberler Toyota’nın henüz 2010 bütçesini onaylamadığı ve Japon üreticinin çekilebileceği yönündeydi.

Zaman zaman Renault hakkında da çekileceği yönünde söylentiler çıkıyor ancak Briatore geleceklerinin garanti altında olduğunu ve 2012 sonrası Concorde Anlaşmaları için şimdiden istekli olduklarını söyledi.

Briatore “Her zaman bu soru neden Renault’a sorulur anlamış değilim. Son 5 senedir Renault burada ve bir çok takım artık yok. Bizim açımızdan sorun yok.”

“Renault F1’de uzun süre kalmak istiyor ve Concorde Anlaşması sadece 2012’ye kadar imzalandı. Biz 2013, 2014, 2015 ve 2016 için sabırsızlanıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. M1CHAEL . 97 yılındaki gibi F1'den resmi olarak çekilse bile Renault, motor tasarlamaya devam edecektir diye düşünüyorum. (1998den sonra) Renault'un F1'den ayrılmasından sonra gelen Supertec motorları Renault tasarımı olup Mecachrome üretimidir. Şirketin de kurucusu Briatore zaten. Yani işin içinde en azından Briatore olacak.

  2. Sen böyle dersin de sayın Flavio, bunu sen bile bilemezsin. Hiç de belli olmaz bu işler. Renault group 2009 'u planların üstünde zararla kapatıp, ortakları ve tedarikçileri de batağa düşerse görürüz o zaman 2010 da takımı bırakıyorlar mı bırakmıyorlar mı. Bu kriz öyle bir kriz öyle sevda mevda dinlemez yıkar adamı 🙂 Renault yönetim kurulu hiç bakmaz F1 miş reklam mış vs.

  3. vega_nitro bende izlemedim ama dediğin gibi resimler den videolardan görüyoruzz yanlış anmala içim özür

  4. Gerçi ben 90lı yıllardaki "Supertec" "Playlife" gibi kodlara sahip Renault tasarımı motorlardan bahsetmiştim hakan köş ama Williams Renault ayrı bir olaydır, FW18 ile (izlemesem bile kendisini fotoğrafları vs oldukça güzel-başarıları da).

  5. bravo renault korkuyrdm takımsız kalcam dıye 😀

  6. flo çok açık szölü birii bu huyunu seviyorumm

  7. evet renault spora bağlı bir takımm willims yıllarında olduğu gibii

  8. favionun harekete bak "höyttt" der gibi çıkmış 😀
    tam yerinde olmus :))

  9. Renault, üretici olarak F1'de yer almasa bile en azından bir tane garaj takımını destekliyor. 90lı yılların sonunda olduğu gibi. Yani gerçekten de gitmeyecek Renault ve "Briatore"…

  10. sizin canınızı yim be kimin takımııı nereyee gidecezz daha şampiyonluklarr kazanacazzz işte bu SONUNA KADAR RENAULT F1 TEAM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir