Schumacher: "Şu An İçin Hayır Ancak Gelecekte…?"

yazar:

kategori:

Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali, Michael Schumacher’in bu sene yarış koltuğuna oturmayacağı şeklinde açıklama yapmıştı ve Schumacher de dün Valencia’dan ayrılırken bu sene için ümitlendirici açıklamalarda bulunmadı.

Bu hafta sonu danışman kimliği ile Ferrari pit duvarında yer alan Schumacher “Şu anda dönüş yapmaya bir kez daha çalışmak gibi bir planım yok ancak bir gün dönüşü reddetmiyorum.”

“Ben hâlâ Ferrari ailesinin bir parçasıyım. Ne olacağını asla bilemezsiniz. Ancak şu an için ‘hayır’ demek zorundayım.” dedi.

Macaristan GP’nin ardından Schumacher ve menajeri Willi Weber’in açıklamaları birbirine ters yöndeydi ve Weber, Schumacher’in Massa’nın yerine geçmeyi düşünmediğini söylemiş, bunun ardından Schumacher koşullar elverirse dönebileceğini söylemişti.

Bu sefer Weber Schumacher’in Ferrari’nin eski aracı ile yine test yapabileceğini söyledi.

Weber “O hâlâ motor sürmek ve karting yapmak istiyor ve iyileşme sürecinde eski Ferrari F1 aracı ile test yapması faydalı olabilir. Ne zaman mı? Henüz buna karar verilmedi.” dedi.


Yorumlar

  1. Bora Subaşı avatarı

    Raikonen taraftarı arkadaşlarımı anlayabiliyorum,, ama ben kesinlikle Ferrariye yeterli katkı yaptığına asla inanmıyorum. İnanılmaz yetenekli biri; hani süpermen gibi nerdeyse ama bu yeteneğini sadece yellenmek için kullanıyor.. Bu kadar mı ruhsuz olur bir adam, Massa ya bile geçmiş olsun dememiş ya. Millet de alışmış onun karakteri böyle diyor..

    Seneye göreceğiz takımda kalacak mı yoksa tazminat ödenip de gönderilecek mi

    Dondurma ısmarlayan arkadaşıma da teşekkür ederim ama siz onu seneye WRC de yersiniz artık

  2. Aynı meselenin üzerine tekrar tekrar tartışmanıza gerek yok. Millet bıktı, kıvranan felan yok. Basının hoşuna gidiyor böyle şeyler. Daha dün dedik diriltip diriltip duracaklar bu konular. Gülün geçin. Ferrari'ye Michael'a mı inanacaksınız basının kastırmalarına mı.

  3. bora arkadaş sendemi dondurma istiyosun ısmarlarım sana

  4. Ben Schumi' sevmediğimi belirtmedim.Sadece bir karar üzerinde bu kadar kıvranılmasına bir anlam veremiyorum o kadar.Bora Subaşı etliye sütlüye bulaşmayan kim söyler misin ?

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Michael yarışlara dönse bile f1 e değil başka bir yarışa katılır gelecegi o yuzden merak ediliyor f1 de yarısıcagi sanmam neden derseniz cunku bu noktayı coktan koydu takımı zor durumda olmadıgı surece ve saglıgı buna izin verirse gecici olarak gridde gorebiliriz ama tamamen dönüş olacagını zannetmem baska yarıslarda boy gosterir motor tutkusu hala sürüyor ama umarım motor yarıslarından uzak durur onun yuzunden vazgecdi yarismakdan bi bakarsınız 2010 da anlasma yapar aloso schumi 2 li olusursa vay halimize bunun olması icin cok buyuk suprizin olması lazım schumi yapadagı bir işe kalkısmaz bunu herkes biliyor.

  6. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Oyy Cokmu uzun olmus 😛 Ama söz konusu Koca Kurt olunca dayanamıyorum bitane o yaa :)))

  7. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Allah' ım bi gelemedi gitti şu Gelecek heyecan içerisinde beklemekteyiz:)))
    O nu efsane yapan içerisinde ki yarısma tutkusunun, heyecanının, hırsının, azminin her yarıs ilkmişcesine katlanarak artmasıydı. O ayrıydı. O bambaşkaydı. O belki kimimize göre kusursuz bir idol, kimimize göre zekasıylaa herzaman en uçlarda olan, kimimize göre yanında yetenegini gösterecek bir baska pilot olmadıgı için yetenegi tek olarak gösterilen vss..vss… ama en önemlisii O Michael Schumacher… sadece f1 deki kariyerini dikkat almak bilee nasıl olursa olsun ona saygı duymak için baslı basına bir sebeptir. Kendini her yönden ispatlamıs bir efsane neden ve kimden cekinebilirki geri dönmek için. O nu birkez daha o aracın içinde yarısırken görmek eminim herseye bedeldir. Ama ben bir yandanda dönmesini isteyemiyorum. O okadar güzel bir yerde bıraktıki. Ardından bitmek bilmeyen spekülasyonlar geri dönüşüyle sebepli sebepsiz giderek artacak ve buda onun yıpranmasına neden olacak belki. Ama herseye rahmen gelecegin gelmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim:))
    Buarada ewet sevmemek ayrı iftira atmak ap ayrı bişeydir. O nun gidişinden sonra Ferrari pilotları elinden geleni yaptılar takım adına ve halada yapılıyor bide bunun yanında sürekli onunla kıyaslandılar ki bunun onları ne yönde etkilediğini bizler bilemeyiz. Neyse asıl söylemek istediğim sey gerek Kimi gerekse Massa Ferrari için kesinlikle ellerinden gelen herseyi yaptılar bunu görmezden gelmek nankörlüktür heleki heleki aldıgı paraya bakar hiç birşey umrunda değill keyiftenn dondurma yiyor bakın etliye sütlüye karısmayan adam delikanlımı olur demek hem saygısızlık hem seviyesizlik hemde iftiranın amiyane olucak ama önde gidenidir. Başlasa bile devam edemeyecegi bir yarısta adam ne yapsaydı baslayana kadar aracta bekleyip baslayınca ben yarısmıcam zaten diyip cıksamıydı bumudur olay. İşte asıl bu noktada denir bence SEVMEMEK AYRI İFTİRA ATIP SAYGISIZLIK YAPMAK AP AYRI bişeydir diye… Kimse kusura bakmasın herkes kimi neyi desteklediğimi cok iyi bilir ama böyle yorumları okyunca şartellerim atıyorr. Schumiye sevmek bu değildir, Schumiyi sevmek yerine kimseyi kabullenemeyip geleni lekeleyip karalamk hiç degildir yerine kimse yakıstırılamaya bilir ama yerine geleninde yaptıgına saygı sonsuz olmalıdır…

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Schumi bırakmadı bıraktırıldı. Her ne kadar Massa'nın geleceği için bıraktım ve ailemle vakit geçirmek istiyorum dediyse de Monza'da bu açıklamaları yaparken gözleri öyle demiyordu.

  9. Bora Subaşı avatarı

    Bence yazılanlar haksızlık.. Elinden birşey gelseydi eminim yapardı arkadaşlar. Sevmemek ayrı birşey; iftira ayrı.
    Ferrari şu anda zor durumda ve 3. lük mücadelesi kabullenemez birşey bizim için… hele Schumi için kabullenemez kesinlikle… hiçbir Finlide takım ruhu olmadı, aldığı paraya bakar.. takım zordaymış, hiiiçç umrumda değil bak. Yere göğe sığdıramadığınız adamlar keyiften dondurma yiyor padokta.

    Etliye sütlüye karışmayan adamlar baştacı oldu delikanlı oldu öyle mi ???

  10. Biraz delikanlı olmalı bence.Mika' da bıraktı ama onun gibi kıvırmıyor.Döneceksen niçin bıraktın, bıraktıysan neden kıvranıyorsun.

  11. Ferrari takımı F1 yarışları başladığı günden beri vardı ve birçok efsane sayılabilecek pilotlarla sayısız başarıya imza atmasıyla efsane bir takım oldu F1 dünyasında. Ancak Schumacher ve müthiş ekibi(Ross Brawn – Jan Todt ikilisi) gerçek bir efsane takım ve elbetteki masallara konu olabilecek 6 sene yaşattılar F1 ve Ferrari severlere. Schumacherle birlikte diğer ekibin ayrılmasının ardından böylesi bir orta karar takımın oluşabileceğini çoğu kişinin görmüş olabilmesi gerekiyordu. Şu anki kadrodan bundan daha iyisini beklemek hayal… Ancak şu var; bu takım daha ne kadar bu şekilde devam edecek ve Ferrarinin başarısı için Schumacher daha ne kadar yarışabilmek için fedakarlık etmek zorunda kalacak. Schumacher fanatiği olarak onu elbette tekrar pistte aracının içinde görebilmek inanılmaz heyecan verici. Ama gerçeklerde yadsınamaz.

  12. Ahmet  Keleş avatarı

    adamın formulası depreşti 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir