McLaren, Alonso’nun Sağlık Durumuyla İlgili Sorulara Cevap Vermiyor

yazar:

kategori:

McLaren takımı, sürekli olarak Fernando Alonso’nun sağlık durumunun sorulmasıyla ilgili sorular karşısında artık bıkmış gibi görünüyor.

Alonso’nun testlerde geçirdiği kazadan sonra 4 gün boyunca hastanede kalmasının ardından bir çok söylenti çıktı. Olayın gizemini koruması nedeniyle basın bu konuya büyük ilgi gösteriyor.

Dün aynı şeylerin sorulması üzerine McLaren sözcüsü “Sürekli olarak Fernando’nun sağlık durumuyla ilgili sorular geliyor ancak McLaren bu konuda cevap vermeyecek çünkü onun sağlık kontrolü o konuda en iyi şekilde donatılmış olan doktorları tarafından yapılıyor.”

“Bu yüzden diyebileceğimiz tek şey onun iyi gelişme kaydettiği ve kısa süre içerisinde onun en iyi haline gelmesini umuyor olmamız.”

“Medyanın daha fazla bilgiye susamış olmasını anlıyoruz ancak kalan cevaplanmamış soruları doktorları tarafından cevaplanacaktır, Formula 1 mühendisleri tarafından değil.” dedi.


Yorumlar

“McLaren, Alonso’nun Sağlık Durumuyla İlgili Sorulara Cevap Vermiyor” için 11 yanıt

  1. Bu iş normal bir şey olsaydı bu kadar kurcalanmazdı. Mclaren de ne yapacağını bilemiyor, neyi nasıl örteceklerini bilmiyorlar.

    Ek olarak, paylaşan adama yakışmasa da:
    https://twitter.com/LorenzoDL83/status/571575010139086848

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Ayni adam Leo Turrini denen malin Alonso hakkinda cok onceden soyledigi bir seyi 8-9 ay boyunca sabit tweet olarak hesabina koymustu. Sasirmiyoruz yani boyle seylere. Ayrica kendisi bir Raikkonen taraftari. Bu da isin trajikomik kismi sanirim.

  2. FİA araştırmasını bitirse de herkes rahatlasa

  3. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Adam YouTube’a video bile koydu, daha neyin pesine dusuyorlar anlamiyorum.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Alonso kazadan sonra ölmüş.

      Alonso çok ciddi ve politik bir pilottu. Kazadan sonra ölünce yerine Yahudi iş adamı Fernankoshi Yohhenso geçmiş.

      Görüldüğü gibi Hastaneden çıkarken, video çekerken sürekli gülümsüyor. 3 gün hastanede yattı buna sürekli rağmen gülüyor. Bu kadar gülecek ne vardı? 😀 😀

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        😀 😀

  4. kaza gerçekten gizemli ve nedense bu gizem korunmaya çalışılıyo,bu ne analama geliyor olabilir,problemin araçtan kaynaklı olması veya takımın hatası olması,tabi bunlar sadece gözlemlediğim tahminler,pilotaj hatası olsa alo veya takım mutlaka açıklama yapardı.Sonuç olarak geçti gitti ve abartmanın anlamı yok ayrıca alonso iyi görünüyor ve ciddi anlamda birşey olmamışsa ilk yarışta yarışacağını zannediyorum.

  5. öncelikle sezonun başlangıcına 2 hafta kalmasından mütevellit, artık bizim de sezonu açma vaktimizin geldiğini görmüş olaraktan, küçüklerimin gözlerinden öper, büyüklerimin ellerinden sıkar, selamünaleyküm diyerek siftah yapabiliriz sanırsam.

    ortada sorulardan bıkmayı ya da üf-püf diyerek triplere girmeyi gerektiren bir durum yok. koskoca mclaren’de 2 çift insan kelamı etmeyi becerebilen baş kalmamış ve her lafında saçmalamayı hedeflemiş bir güruh var ise, ne bu soruların ardı kesilecek, ne de insanlar tatmin edici bir cevap alabilecek anlaşılan.

    “Bu yüzden diyebileceğimiz tek şey onun iyi gelişme kaydettiği ve kısa süre içerisinde onun en iyi haline gelmesini umuyor olmamız.”
    o kadar “valla billa bişeyi yok” deyip arkasından bu tarz cümleleri kurdukça tüy dikmeye devam edeceksiniz.
    bir dediğiniz diğerini tutmuyor. iyi ise, herhangi bir hasar almamışsa, yalnızca dinlenme amaçlı ise hangi alanda “iyi gelişme” kaydediyor? ne oldu ki “en iyi hale gelmesini umuyorsunuz”?

    inşallah bir şeyi yoktur, sevmesem de kimsenin sağlığıyla ilgili asla kötü düşünmem, o başka bu başka. amma, velev ki bir sorunu var, bunu saklamaya çalışmanın olası nedenleri;

    a. ya sizin yediğiniz bir naneden kaynaklı alonso kaza yaptı,
    b. saçma sapan bir gizem yaratma tribine girerek sevgili honda’nızın yeni f1’de adının daha sık telaffuzu için uğraşıyorsunuz
    c. aslında alonso’nun önemli bir sorunu var,
    d. her önemli olayda olduğu gibi bu durumda da “olayı yönetim beceriksizliğiniz” depreşti.

    seçin beğenin alın.
    siz saçmalamaya devam ederken dünyada neler mi oluyor?
    sezonun ilk yarışına 2 hafta kalıyor.
    testlerin sondan 2. gününe giriliyor.
    mercedes uçmaya, williams güçlü takibine, ferrari ve lotus evrim geçirmeye, renault motoru açıklarını kapatmaya devam ediyor. bilmem umrunuzda mı?

    1. Onlar belki saçmalıyor ama seninde onlardan aşağı kalır yanın yok. Ron Dennis bile çıktı basın toplantısı yaptı, abartılacak birşey yok diye. Gelişme kaydediyor evet bu adam kaza geçirdi sırt ve boyun ağrıları olabilir ve bunlar düzeliyor.

      McLarenden başka ne isteniyor. Basının F1 de ilk kaza yapan insan Alonsoymuş gibi davranmaları çok kötü. Sorunuz varsa doktora sorun.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Salla gitsin. Klasik ”massathebest” komplo teorileri. Şimdi Alonso McLaren’e geldi ya, 1 numaralı düşman McLaren artık onlar için.

      2. doğruları öğrenmeye çalışmak saçmalamaksa tüm dünya saçmalama rekoruna doğru gidiyor, evet.

        f1’de ilk kaza yapan pilot alonso değil elbette. ama neden kaza yaptığı öğrenilemeyen ilk pilot olabilir böyle giderse.

        insanların öğrenmeye karşı merakına duyduğun tepkiyi, mclaren’in “gizlemeye çalışmasına” karşı da gösterebilirseniz daha şık olacaktır.

        topu doktorlara atmak da tam fiyasko.
        koskoca mclaren takımının pilotu koskoca alonso hakkında takım izin vermeden ağzını açacak doktor bulabilirseniz beri gelsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir