Button: "Daha Agresif Olacağım"

yazar:

kategori:

İlk 7 yarışta 6 galibiyet kazanan Button, son 4 yarışta 5.likten daha iyi bir sonuç elde edemedi ancak hâlâ şampiyonadaki avantajını koruyor.

Button “Kaza yapmayıp istikrarlı olmak daha iyi ancak istikrarlı olup 2 puan alıyorsanız o zaman yeterli değil.Spa’da kesinlikle daha agresif olacağım. Sadece sürüş bakımından değil, strateji ve lastikler dahil her bakımdan agresif olacağım.”

“Bu olmamız gereken yer değil çünkü aksi takdirde yavaş yavaş biteceğiz.Bu sene zor bir sene çünkü bazı zayıf ve güçlü haftasonları geçirdik ve ilk defa iyi bir araca sahipken maksimum sonucu çıkaramadık.”

“Bu hayalkırıklığı yaratan bir şey. Bunu tersine çevirmeliyiz.” dedi.

Button ayrıca Red Bull pilotları Webber ve Vettel arasındaki rekabetten faydalanacağını tahmin ediyor.

Button “İyi olan şey Red Bull’ların hâlâ mücadele ediyor olmaları. Önümüzdeki yarışlarda hızlı olacakları kesin özellikle de sıradaki Spa’da ancak Mclaren’lerin burada oldukları kadar hızlı olacaklarını sanmıyorum.”

“Bazı sorunları çözdüğümüzü düşünüyorum ve bazı yenilikler yaptık böylece Rubens ve ben Spa’da hızlı olacağız.”

“Sadece sezonun çoğunda olduğu gibi sıralamalarda iyi bir tur atmayı umuyorum çünkü 0.2 sn bile gridde bir kaç sıra kazandırabiliyor bu yüzden mükemmel tur atmak zorundayız. Spa’dan keyif alıyorum ve iyi bir hafta sonu geçirebileceğimizi düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. gokhan goruur avatarı

    bu seneni şampiyonu sensin button. önümüzdeki sene yarışlarda serhan acar senden bahsederken şu an hamiltona dediği gibi "ŞAMPİYON" diyecek…

  2. mustafa çakır avatarı
    mustafa çakır

    bu sene brawn şampiyon olursa mclaren ferrarinin gelişimi sayesinde olacak galiba brawn formdan düşünce puan farkının açılmasını engellediler ama red bullda şampiyon olmaya pek hevesli değil galiba gösterilen performnsa bakınca bu seneni şampiyonu button red bull 1. pilot atamanın ne demek olduğunuda öğrenir böylece.

  3. Jenson Button avatarı

    İnşallah Bu Sene Şampiyonuz Jenson Ben Spa PodYUM Bekliyorum Senden

  4. umarım bu sene şampiyon olur ve potansiyeli olduğunu gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir