Ferrari “İyi Huylu” 2015 Aracından Emin

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Teknik Patronu James Allison, bugün yeni araçlarıyla ilk kez yarış simülasyonu yapmalarının ardından aracın “iyi huylu” olacağından emin olduklarını söyledi.

Kimi Raikkonen geçen seneki aracın ön tarafından hiç memnun değildi. Allison, bugün gerçekleştirdikleri yarış simülasyonunun ardından mutlu olduklarını söyledi.

Allison “Bu kış testlerinde bir sürü tur attık. Ancak piste çıkıp yarış gibi art arda turlayana kadar ve lastik değişimi dışında durmayınca Melbourne’e hazır olduğunuzu söyleyemezsiniz.  Bu yüzden bu kış döneminde ilk yarış mesafesini kat ettiğimiz için mutluyuz. İlk denememizde bunu başardığımız için ve dayanıklılıktan mutluyuz.”

“Son 2 günde yaptığımız testlerden memnunum. Aracın beklediğimiz gibi çalıştığını gördük. Avrupa’daki kış testleri her zaman Bahreyn’deki testlere göre farklı sorular sorar. Ancak bu geceden gündüze farklı değildir.”

“İyi huylu bir araba görüyoruz bu yüzden bu özelliklerin diğer yarışlara yansımasını bekliyoruz. Burada gördüğümüz şeyler sene içerisinde diğer yarışlarda da görünür.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari “İyi Huylu” 2015 Aracından Emin” için 4 yanıt

  1. burada asıl gönderme geçen sene aracın önünü bir türlü kumanda edemeyen pilota gelmiş anlayana..

    şimdi ise iyi huylu demeleri bak herşey yolunda istediğin gibi yaptık artık vettel e karşı da ezilirsen bahane

    üretme gibisinden

    ama ne görmek istiyorsan onu görürsün anti Alonso fan cılar gibi.

  2. İyi huylu ne lan

    1. Şahlanan atı uysallaştırmışlar, geçen sene ki gibi çifte atmıyormuş 😀 😀

    2. Alonso’ya sor o iyi bilir kotu huylusunu. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir