Üçüncü Günü Erken Kapatan Williams, Herhangi Bir Sorun Yaşamamış

yazar:

kategori:

Testlerin üçüncü gününü erken kapatan Wailliams, belirledikleri programı tamamladıkları için günü erken kapattıklarını açıkladı.

Felipe Massa 102 tur attığı günde 1.22.262’lik derecesiyle Hamilton’ın 0.2 saniye gerisinde günü ikinci sırada tamamladı.

Günü değerlendiren Massa “Yüzden fazla tur attığımız iyi günlerden bir tanesiydi. Kısa sürede belirlediğimiz programı tamamladık ve her alanda güçlü olduğumuzu gördük. Herhangi bir sorun yoktu.”

“Uzun mesefaeli turlarda oldukça hızlı ve tutarlıydık. En hızlı araca sahip değiliz, ama Mercedes ile mücadele ilginç olacak” dedi.

Rod Nelson ise artık yarış performansı üzerinde çalıştıklarını dile getirdi.

Nelson “Felipe’nin Melbourne öncesi araçtaki son günüydü ve yoğun bir gün oldu. Lastik bozulması ve performansı görmek için temiz lastiklerle çalışmalar yaptık. Ve aynı zamanda bazı aero çalışmalarımız da oldu”

“Gün içerisinde uzun sürüşler yaptık. Özellikle öğleden sonra Melbourne’de nerede olacağımızı görmek için güçlü bir simülasyon gerçekleştirdik. Artık son bir gün kaldı ve yarın bir başka yoğun gün ile meşgul olacağız” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir