Ricciardo: Mercedes Başka Bir Boyutta

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, 2015 sezonu öncesinde bazı endişeleri olduğunu itiraf ediyor.

Mercedes özellikle son testte gerçek performansını göstermeye başlamış ve diğer takımların yumuşak lastiklerle elde ettiği dereceyi orta lastiklerle elde etmişti.

Testi değerlendiren Ricciardo “Melbourne’de iki Mercedes en önde olacak. Onlar başka bir boyutta.” dedi.

Ricciardo yeni aracın selefine oranla daha iyi olduğunu söylerken Renault’nun daha fazlasını yapması gerektiğini söyledi.

Öte yandan Williams da Mercedes’in en önde olmasını bekliyor.

Pat Symonds “Onlar en iyisi. Onlar gerçekten etkileyici turlar attılar ve bu şaşırtıcıydı. Mercedes performans olarak en önde. Biz, Red Bull ve Ferrari birbirimize çok yakınız”  dedi.

Son olarak MTV3’e konuşan Red Bull patronu Christian Horner “Kimin Melbourne’de daha iyi olacağını iki hafta sonra göreceğiz. Diğerleriyle Mercedes arasında fark çok büyük”

“Sorun Mercedes’in ne yaptığını bilmemek değil. Onların kış boyunca çalışmadan durmayacağını biliyorduk. Ancak onlar Melbourne’de 50 beygir daha güçlü olursa işte o zaman ortada büyük bir sorun var demektir” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: Mercedes Başka Bir Boyutta” için 6 yanıt

  1. Bakalım kaç sene böyle devam edecekler. Williams dominasyonu da gördük, Mclaren de, Ferrari de Red Bull da. Hepsi bitti, bu da biter.

  2. e Ric herkes bunu söylüyor zaten hatta bu sene fark daha fazla olabilir.

  3. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    🙂

  4. F-one-Driver avatarı

    Takımlar afallamış durumda, hep geçen seneki fark üzerinden düşündüler belkide gelişimlerini, ama görünen o ki sanki geçen seneki farkı bile kapatamamışlar tam anlamıyla, kaldı ki mercedes in elindeki kartları geçen sene tam anlamıyla göstermediği hep konuşulmuştu, nitekim 1 hızlı tur kelimelerden fazlasını anlattı:)) Eğer melbournde fark horner ın dediği gibi olursa mercedes bazı kartlarını geri çekebilir, yoksa arkadan gelenlerin tamamına tur bindirirler…

  5. sı….ctık diyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir