Magnussen Avustralya’da Alonso’nun Yerini Almaya Hazır Değil

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, Alonso’nun Avustralya’da yarışamaması halinde onu yerini almak için hazır hissetmediğini itiraf etti.

Alonso Barcelona testlerinde yaptığı kazanın ardından Avustralya’da yarışamayabilir ve yeri için en büyük aday Kevin Magnussen.

Barcelona testinin üçüncü gününde piste çıkan ve 39 tur atan Danimarkalı pilot, henüz Alonso’nun yerini almak için hazır olmadığını itiraf etti.

Magnussen “Tüm kış boyunca mühendisler ve kendi ekibim ile vakit geçirmedim ve bu yüzden zor olacağını düşünüyorum.”

“Biraz kenarda kaldım. Neler olduğunu takip ettim ve güncel kaldım ancak kendi takımınız varsa, her gün oraya gidip onlarla çalışıyor ve hazırlanıyorsanız farklı oluyor. Zor olur ancak yarışmam gerekirse kesinlikle çok seve seve yaparım.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen Avustralya’da Alonso’nun Yerini Almaya Hazır Değil” için 5 yanıt

  1. Naz mı yapıyosun sıpa 🙂

  2. Senin yerini alan pilotun yerine geçmek zaten sıkıntılı bir şey. İlk virajda aracı çakıp ölü taklidi yapmalı. Belki biraz değer görür.

  3. ben bu ısten hıcbırsey anlamıyorum
    hayır takım bu sekılde konusması ıcın zorluyormu bu adamı anlamadım gıttı

  4. Enteresan bir açıklama olmuş, şu durumda koltuk fırsatı çıktıysa “anında” değerlendirmelisin..

  5. McLarenist® avatarı

    Magnussen’in Cumartesi günkü performansı yorumlardan ve McLaren’in yayınladığı rapordan anladığımız kadarı ile oldukça olumlu idi. Alonso’nun yerini hiç olmazsa şu yaşındaki deneyimi ile dolduracak bir pilot değil, ancak işine düşkün olan bir pilot olduğu gerçek. Ben Magnussen’in gerekirse Alonso’nun yokluğunda geçebilecek bir kaç yarışı hakkı ile kotarabileceğini düşünüyorum. Kaldı ki ilk yarışlarda McLaren’i bol bol yarış dışı göreceğimiz için aracı tanıması, olabildiğince katkılar yapması ve kendini geliştirmesi adına da bulunmaz bir fırsat olur. Ki işler yolunda giderse gelecek yıl Button’ın koltuğunu alacak bir pilotun bu sürece öyle ya da böyle çıkacak her fırsatı iyi değerlendirerek entegre olması gerekiyor. Çok zor bir sezon ile karşı karşıyayız. Hepimize bol sabırlar diliyorum McLaren taraftarları olarak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir