Rosberg Avustralya’da Kazanacaklarından Emin

yazar:

kategori:

Nico Rosberg sezon öncesi testleri kendilerinden emin bitirmelerinin ardından Mersedes’in Avustralya GP’sinde rahatlıkla kazanacağını söyledi.

“Bizim için harika bir kış oldu. Çok fazla dayanıklılık sorunu yaşamadan çalışmaya başladık ve uzun mesafeler katedebildik. Bu harika ve önemliydi.”

“Artık araçtan performans çıkarmayı da başardık. Hala yüzde yüz mutlu değilim, ancak neye ihtiyacımız olduğunu biliyoruz, bu önemli. Bu yüzden Melbourne’de kazanacağımızdan tamamen eminim.”

Rosberg testlerde en hızlı zamanı elde etmiş olmasının kişisel olarak psikolojik rahatlık olduğunu da ekledi.

“En hızlı olduğum için mutluyum. Bu en hızlı olmamaktan iyidir! Elbette bu çok şey ifade etmiyor, ancak ufak bir şeyler katıyor. Bu her zaman işe yarar.”


Yorumlar

“Rosberg Avustralya’da Kazanacaklarından Emin” için 4 yanıt

  1. Tabi lan manyak mısın?!

  2. Onur Sertaş avatarı

    Garribim Rosberg FIA izin vericekmi sanıyorsun 🙂

    Hele 2-3 yarış kazanın üst üste bak nasıl geriye düşürücekler sizi F1 de reklam marka sponsorluk gelirleri ve taraftar gelirleri ile ayaktadır sen öyle biz domine ederiz dersen ve yaparsan FIA 2.bir redbull ve ferrari dönemi istemediğinden ötürü direk araçlarınızı inceler ve bazı gri alanları bir güzel siyaha çevirebilir.

    FIA ile yaptığınız kapalı kapılar arkasındaki hileli hurdalı anlaşmalarla aracı geliştirdiğinizden kendinizden eminsiniz ama 19 yarışta %20 dolu bir pisti kimse kabul etmez dolayısı ile ilk yarışlardan sonra geriye düşüceksiniz 1 saniyelik fark bir anda -0.2 lere düşücek.

    Ütopik miyim değilim ss aldım bu yazının sadece 4 yarış bekleyin 4 yarış sonra olucakları görücek ve yazdığımı oraya yapıitırıp ben dedim diyeceğim.

    F1 i Mercedese yedirmezler 🙂

  3. Biri yine yarış dışı kalır bana göre.

  4. 19 da 19 için hadi bakalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir